3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Nema keca u Nišu, Partizan odneo bodove sa Čaira (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.16 u 20:55

I drugi put u samo četiri dana fudbaleri Partizana uspeli su da savladaju niški Radnički, ovog puta u meču 25. kola Superlige Srbije rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio je kapiten crno-belih Saša Ilić. Bila je to prva pobeda aktuelnog prvaka u drugom delu sezone uz pomoć koje je došao do četvrtog mesta na tabeli.

Kao i na utakmici četvrtfinala Kupa Srbije trener Partizana Ivan Tomić odlučio je da na teren izvede ekipu bez klasičnog napadača u želji da dodavanjem lopte do iznemoglosti umori odbranu Radničkog.

Ta taktika mu se nije previše isplatila u prvih 45 minuta pošto su crno-beli imali jednu jedinu šansu i to već u 6. minutu kada je Brašanac posle odbitka došao u priliku da zatrese mrežu, ali mu je udarac zaustavio Aleksandar Jovanović.

Čvrstom i disciplinovanom igrom na celom terenu domaći su jednostavno osujetili nameru gostiju da zagospodare terenom, pa su čak imali i najbolju šansu u prvom delu igre kada je Apostolović u 31. minutu izašao sam ispred Šaranova. Istina, bio je malo iskosa pa je iskusnom golmanu bilo nešto lakše da mu skraćivanjem ugra uđe u udarac i tako spreči vođstvo Radničkog.

Bilo je i dosta nervoze na terenu pa su igrači često ulazili u međusobne verbalne sukobe, ali i u svađu sa sudijama nakon situacija za koje su smatrali na danisu najbolje presuđene.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

Ni drugo poluvreme nije počelo dobro za goste pošto se već na startu povredio Everton Luiz zbog čega je morao da napusti igru odnosno zamenio ga je Marko Jevtović.

U samoj igri na terenu se ništa nije menjalo osim što je jedan od brojnih pokušaja crno-belih da kratkim dodavanjima dođu do cilja konačno prošao u 60. minutu kada je Saša Ilić posle akcije Bogosavca i Mihajlovića savladao večeras vrlo dobrog Aleksandra Jovanovića.

I kada se očekivalo da domaćin napadne svim silama kako bi pokušao da izbegne poraz to se ipak nije desilo odnosno uglavnom je viđena velika borba na sredini terena. Nišlije su jedine dve prilike imale posle slobodnih udaraca Đuričkovića.

Najbolju šansu domaći su imali u 84. minutu kada je Bojan Šaranov krajnjim naporom sprečio da lopta posle udarca Marjanovića završi u njegovoj mreži.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 25. kolo

Radnički Niš – Partizan 0:1 (0:0)
(Ilić 60)

Stadion: Čair
Gledalaca: oko 10.000
Sudija: Aleksandar Vasić
Žuti kartoni: R. Bulatović, Đuričković (Radnički) Jovanović, Gogua, Bogosavac, Brašanac, Jevtović (Partizan)

Radnički Niš: A. Jovanović, Petrović, R. Bulatović, D. Bulatović, Lakić-Pešić, Bogdanović (87 ALeksa Jovanović), Marjanović, Đuričković, A. Jovanović, Apostolović (62 Todorović), Mrkić

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Brašanac, Everton (50 Jevtović), S. Ilić (87 Vlahović), Stevanović, Kosović, Mihajlović (82 Golubović)
[/stextbox]


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 25. kolo

Rezultati:

Rad – Vojvodina 2:2 (0:1)
(Ćulum 65, Kaluđerović 90 – Rosić 18, Ašćerić 53)

Borac Čačak – Spartak Subotica 0:0

Čukaricki – Javor 1:0 (0:0)
(Pavlović 57)

OFK Beograd – Novi Pazar 0:0

Radnik Surdulica – Metalac 0:0

Radnički Niš – Partizan 0:1 (0:0)
(Ilić 60)

Odigrano u subotu:

Voždovac – Mladost Lučani 4:1 (3:0)
(Marinković 16, 38, 51, Odita 17 – Bajić 73)

Crvena zvezda – Jagodina 3:1 (0:0)
(Ibanjez 60, Katai 70, Vijeira 90+2 – Jevtić 61)

[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

3 Komentara

  1. Ovi sa Smradakane su pokrali i Jagodinu. Cudo kako sudije ponistavaju golove koji zavrse u zvezdinoj mrezi. Sto se tice derbija, najjaci su oni izmedju zvezde, FOK Bg, Jagodine i Spartaka. Mislim da pametni ljudi znaju sta hocu da kazem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sledece, 26 kolo ce biti super interesantno jer ima puno derbija i zanimljivih meceva. Posebno mec Vose i Borca, N.Pazara i Zvezde, i Spartaka OFK-e, te Jagodine i Radnickog N. Dodajmo i da Cuka gostuje u Lucanima…! Ovo kolo bi moglo da odluci mnogo toga i po pitanju Evrope i po pitanju plejofa i po pitanju donjeg dela paklene borbe za opstanak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter