8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEK JE NAPUSTIO, VEĆ MU NEDOSTAJE: Bakljada sa Marakane gledala se širom sveta (VIDEO)

Objavljeno: 05.03.16 u 20:43

Navijači Crvene zvezde u 71. minutu utakmice protiv Jagodine napravili su bakljadu na celom stadionu kako bi na taj način obeležili 71. rođendan kluba.

Da i dalje prati dešavanja u klubu Luka Jović je dokazao fotografijom koju je postavio na Instagramu i to samo dva sata pre početka velikog derbija Lisabona u kom će se od 21.45 sastati Sporting i njegova Benfika.

Podsećamo da je Luka Jović ove zime napustio Crvenu zvezdu odnosno da je pojačao redove portugalske Benfike, ali statusima na društvenim mrežema mladi napadač pokazuje da je mislim i dalje u Beogradu.


(Izvor: Youtube/Rudyvgd2)

0
0

8 Komentara

  1. Penzioner tebe bas boli uvo.S mozgom u penziji sad imas vremena po ceo dan da razvujas teorije zavere.Namesteno prvenstvo?Pratis li ti tabelu.Pa ovo je jedno od retkih koje nije moralo da se namesta.Ko o cemu k…. o moralu.Sramota je da se takvima kao tebi objavljuju komentari.Ali jebiga,demokratija.Vrhunski sportista sam bio 10 godina i borio se za boje voljenog kluba.Vecina pravih sportista uziva u takmicenju i nikada ne bi dozvolilo sebi da ucestvuje u prljavim radnjama.Trka za novcem je od sporta napravila arenu prljavstine.Onda kada budes mogao sebi da priznas da tvoj „voljeni klub“mnogo vise namesta od svih ostalih mozda ce tvoj komentar i imati neku vrednost.Pisanje o istoriji prepusti istoricarima jer ti realno o tome ne mozes da pises.Ko je koga osnovao,ko ima veci stadion,vrednije rezultate,vise navijaca,ko su mu bili predsednici itd.Pozdrav od Zvezdasa koji voli srpski sport i zna koliko je odricanja potrebno za sportske uspehe.

    0
    0
    Odgovori
  2. PENZIONER **** jedan grobarski… Ne zelim da sam vulgaran ali mi ne ostavljas nimalo prostora a da ne budem takav. Pa vi ste zadnjih nekoliko godina dobivali na poklon sampionske titule od strane vaseg bivseg „gazde“ Toleta i ako iko moze da nam kaze o namestanju prvenstva to niste vi grobari… Samo placite ali nikad necete biti na nivou jednih evropskih i svetskih sampiona..

    0
    0
    Odgovori
    • kome pre da odgovorim … Penzionerki ili Postenjacini ??? UEFA i FIFA SAMO NECE ODREAGOVATI i zvezdu kaznjavati … AKO … se SPORTSKA MAFIJA u i oko zvezde iz Srbije sa EU i KOSOVSKOM SPORTSKOM MAFIJOM DOGOVORI o ustupcima da klubovi i reprezentacije KOSOVO drzave igraju evropska i sva druga takmicenja … ili bolje receno da sportski savezi ( u kojima sede najuticajniji ljudi iz i oko zvezde) u Srbiji NE prave probleme oko KOSOVSKOG uclanjenja u medjunarodne sportskr organizacije … (to imamo vec na delu KSS sa covicevom kkcz , FSS …) a po potrebi da sa njima odigramo i po koju prijateljsku ili zvanicnu utakmicu … a to se prevedeno zove -znaci: priznanje dezave kosovo … u suprotnom DRASTICNA KAZNA zvezdi SLEDI … patriote, branioci srpstva i pravoslavlja od 1945 pa do danas … KOMUNISTI VAS OSNOVALI I SVE VAM DO DANAS DALI … i drugog blizanca komunisti osnovase … ALI … VI SVE NA KVARNO PRIGRABISTE-OTESTE … odricete se svega : od osnivaca SKJ, UDBE ,DB, YUGE , menjate imena navijaca, stadiona i adrese da bi tragove u PLJACKAMA NA TERENU i VAN NJEGA SAKRILI I OPRAVDALI … SRECAN VAM RODJENDA , KAMELEONI JEDNI … TO STE VI.

      0
      0
      Odgovori
  3. kolega penzioneru da UEFA i FIFA prate nase prvenstvo Partizan bi vec bio u najnizem rangu takmicenja a Karadzic i kompanija dozivotno suspendovani iz fudbala. Popij lekice i na spavanje vidis da ti paranoja uzela maha.

    0
    0
    Odgovori
  4. i sta sad , koce da bude kaznjen , ko ce da igra pred praznim tribinama , na partizanovom stadionu nesme bakjada i igraju bez navijaca , ovi zapalili stadion da da u pitanju je rodjendan e bednici bedni ko ce da bude kaznjen ,alo

    0
    0
    Odgovori
  5. kakav naslov: Bakljada sa Marakane gledala se sirom sveta…da, svet gleda i cudi se… sta i kako se REZULTATI i UTAKMICE zvezdinoj ligi NAMESTAJU …zato naslovu fali mala dopuna-korekcija: U NAMESTENOJ SEZONI-PRVENSTVU OD STRANE VLASTI … SA DO SADA NEVIDJENOM PLJACKOM NA TERENU I VAN NJEGA … A DA PRI TOME zvezda BUDE OSLOBODJENA SVAKOG ZAKONA U SRBIJI …nadamo se da ovo … sve UEFA i FIFA gledaju-prate i kad dodje vreme po njihovim zakonima-propisima kaznu pravu odmere … jer zvezda u Srbiji NE podleze ni jednom zakonu-propisu za sve ucinjeno … koje se primenjuju na sve ostale klubove u svim sportovima … bice interesantno prepostaviti NASLOVE po medijima kad do kaznjavanja dodje …

    0
    0
    Odgovori
  6. grobar do koske ostavlja komentare i na sajtu telegraf.rs , gde su naravno sportske vesti o Zvezdi. Neverovatno kako mu ne dosadi da visi na kompjuteru. Neka ide u svoje dvorište pa da svrati u baštu da vidi da li je krenuo da raste patlidžan. Samosmeh jedan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter