3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda sa jednom promenom ‘čerupa ćurane’ (SASTAVI)

Objavljeno: 05.03.16 u 09:25

U 25. kolu Superlige Srbije Crvena zvezda dočekuje Jagodinu na proslavi 71. godine kluba.

Crvena zvezda je apsolutni favorit, mada se i Jagodina podigla dolaskom novog trenera Stevana Mojsilovića. Ipak, u taboru crveno-belih razmišljaju samo o nastavku rekorda, a to je 23. vezana pobeda.

– Svi smo pod imperativom. Kad smo došli u situaciju da budemo upisani u klupskoj istoriji želimo da je iskoristimo. Rekordi su dobar motiv kad imamo ovoliku prednost – istakao je Miodrag Grof Božović.

Strateg crveno-belih veoma poštuje Jagodinu i kolegu Stevana Mojsilovića. Ipak, zna njihove „mane“.

– Dosta su dobri rezultati Jagodinaca otkako je stigao Mojsilović, on ima dosta iskustva u našoj ligi. Jevtić je bivši igrač Zvezde i sigurno će imati veliki motiv, opasan je Frensis iz Gane, Savković, Nikolić... Nedostatak Jagodine je što ne mogu da igraju napadački i prave presing, ali moraćemo da se dobro potrudimo za pobedu – zaključio je Božović.

Evo u kojim bi sastavima na teren trebalo da istrče dva tima, u Zvezdi je jedna prinudna izmena u odnosu na prva dva meča u sezoni. Umesto suspendovanog Lukovića šansu će dobiti Brazilac Edson.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Pavićević, Edson, Ibanjez – Le Talek, Donald, Grujić, Katai, Srnić – Vieira.
JAGODINA: Tatić – Đorđević, Gašić, Filipović, Miladinović – Mitošević, Nedović, Nikolić, Frensis, Savković – Jevtić.[/stextbox]

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter