7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Najvažnije je da smo pobedili, Edsonu je potrebno vreme

Objavljeno: 05.03.16 u 20:14

Neposredno po završetku utakmice protiv Jagodine i 22. uzastopne pobede Crvene zvezde u Superligi Srbije Miodrag Božović, trener tima sa Marakane, poručio je da je najvažnije da crveno-beli i dalje pobeđuju.

– Svaka čast Jagodini. Mislim da smo igrali otvoreno i muški. Bila je ovo tvrda i čvrsta utakmica sa mnogo prekršaja, ali uspeli smo na kraju da pobedimo i to je najvažnije.

Na pitanje da porkomentariše igru Brazilca Edsona Božović je rekao:

– Edsonu treba malo vremena da se uklopi u ekipu, ne razume jezik, a za odbrambenog igrača je vrlo važna komunikacija sa saigračima.


(Izvor: Dailymotion/Goals 365 HD)

Potom je svoj utisak o utakmici javnosti preneo trener Jagodine Stevan Mojsilović.

– Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Ponosam sam na svoje igrače kako smo odigrali. Imali smo četiri stopostnotne šanse na 0:0 i mogli smo ubedljivo da vodimo. Da samo dali tri gola sigurno ne bismo izgubili, a ne znam da li bi pobedili. Odlučio je idividualni kvalitet igrača Crvene zvezde. Nama preostaje da se borimo sa protivnicima koji su nam ravnopravni, bile su Mojsilovićeve reči.

0
0

7 Komentara

  1. najvaznije je da ste pobedili pa ajde sad posto si pljuvao po partizanu , hajde ti ljudska velicino kazi jel bio gol za jagodinu ili nije posto ti ne places ,a verovatno i jagodina treba da cuti i umre muski 7 deo, glavonja

    0
    0
    Odgovori
    • Aj kazi ti jeli bio ofsajd protiv Radnickog i da li je Vojvodina pokradena u finalu kupa?????govedo franjevacko j…….bo te Tudjman sa sve HDZ!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. a ponisteni gol moisilovicu za tvoj tim govedo toliko si se usrao da cutis ko sisa ajde radnicki pridruzimo se jagodini protiv sudiske kradje ili ne smete od terzica ha ha sta je u pitanju sto se ne oglasava predsednik radnickog , zaspao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter