6
Domaći fudbal

FOTO:FSS

POSLE PRESUDE SUDIJSKE KOMISIJE: Oglasili se Karadžić i Kokeza

Objavljeno: 03.03.16 u 19:42

Rad sudijskih organa biće i pod lupom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije najavili su Karadžić i Kokeza.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić i potpredsednik FSS Slaviša Kokeza, u zajedničkoj izjavi najavili su preispitivanje rada sudijskih organa FSS na sednici Izvršnog odbora FSS koja će biti održana 4. marta.

– Sudijska komisija FSS je nezavisno telo naše organizacije koje ima punu autonomnost u donošenju odluka, ali imajući u vidu sve okolnosti prilikom analize spornih događaja sa utakmice između Partizana i Crvene zvezde, odnosno navodne jednoglasne odluke članova komisije i posebno njihove reakcije da ne potpišu zapisnik sa odlukama koje su doneli, postoji osnovana sumnja u rad iste – navodi se na sajtu FSS i u nastavku najavljuju dalji:

– Zbog svega navedenog, a pre svega odsustva obaveze da se pismeno prihvati odgovornost za donesene odluke, rad sudijskih organa FSS biće pod lupom članova Izvršnog odbora FSS na sednici koja će 4. marta biti održana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi – ističe se u zajedničkoj izjavi Tomislava Karadžića i Slaviše Kokeze.

Podsetimo, Sudijska komisija procenila je da je Partizan oštećen, ali ne i za nedosuđen penal, dok je Disciplinska komisija žestoko kaznila Partizan i Ivana Tomića.

0
0

6 Komentara

  1. Očigledno je da je Glođović loše sudio, kao i da je propustio da dosudi dva penala za Partizan (drugi u 99. minutu, visoko podignuta ruka i skinuta lopta sa glave Gogui). Očigledno je bilo od početka da sudijska komisija na čelu sa Mrakićem neće sankcionisati Glođovića, jer mu je isti taj Mrakić dao zadatak da sudi u korist Zvezde. Ono što nisu očekivali je da će FSS tražiti mišljenje UEFA, jer i slepac vidi da su namestili DERBI. Posledica navedenog bi morala da bude smena celokupne sudijske komisije!!! Glođović takođe mora biti debelo kažnjen zbog sada već očiglednog nameštanja DERBIJA, pod patronatom sudijske organizacije!!!
    Sa druge strane suđenje Mažića u kupu je providna pokrivalica Derbija i krađe koja se prethodno desila u Derbiju, od strane istih tih ljudi koji su namestili Derbi, te je potrebno i njega kazniti… Tzv. Dimna zavesa…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa naravno da nece glodari da potpisu sad se vidi koliko ih ima unutar FSS,nemogu vise da kradu ko sto su krali do sada,uostalom zasto se ne proispita utakmica u kupu izmedju Partizana i Radnickog iz Nisa posto su Nislije ocigledno pokradene,pa to vidi cela Srbija,zar su Nislije manje vazne ondak ne trebaju vise niko da igra kad se samo Partizanu namestaju utakmice,STOP LOPOVIMA SA JNA DOSTA JE JE SRBIJO !!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dex prvo pročitaj zašto će odluka biti preispitana pa onda komentarisi.Ako su donijeli odluku,zašto istu tu odluku nisu potpisali.To sve govori o pravilima donesene odluke

    0
    0
    Odgovori
  4. Sada ces da preispitujes kada je partizan u pitanju a koliko su godina sve pokrali pa ispitaj jucerasnju utakmicu protiv radnickog

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter