3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IBANJEZ SKROZ OTPISAO PARTIZAN: Evo kako Argentinac zove Delije na Marakanu (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.16 u 17:50

Specijalnu pozivnicu za duel sa Jagodinom, koji je na programu u subotu od 18 sati, navijačima Crvene zvezde uputio je jedan od miljenika publike – Luis Ibanjez.

Ono što je zanimljivo je da pored pobedonosne serije Argentinac govori o 27 bodova razlike u odnosu na prvog pratioca – čačanski Borac, ali ne spominje i suficit koji crveno-beli imaju u odnosu na večitog rivala (32 boda).

Crvena zvezda – Jagodina, subota u 18h! #fkcz #czv #crvenazvezda

A video posted by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Crvena zvezda će u subotu na utakmici protiv Jagodine proslaviti i 71. rođendan, a tim povodom su i cene za utakmicu maksimalno smanjene odnosno kreću se od 100 dinara za severnu tribinu odnosno 200 i 300 za Istok i Zapad.

Posle 26 odigranih kola Crvena zvezda je suvereno prva na tabeli Superlige Srbije sa 66 bodova odnosno ako rivali i dalje budu rasipali poene mogla bi i bez plej-ofa da osigura titulu.

0
0

3 Komentara

    • Taj ,,kikirez,,kako ti kazes tope neispaljeni vam zavukao kroz usi i lepo ti ime kao i ime tvoje franjevacke devojcice OUTSIDER!!!!! Za tebe novost u ponedeljak zaseda FSS razmatra se opcija prosirenja lige!!! Pomaze vam Vucic da ne ispadnete kao u kosarci da se ne ugasite pa mu posle skandirajte da je peder i jeste treba vas satrti i ugasiti da ne pistojite bruko Srbije!!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter