5
Domaći fudbal

HOĆE PENAL, A NEPRECIZNI: Bela tačka je ukleta za Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.16 u 14:40

Nemanja Mihajlović je poslednji u nizu od igrača Partizana koji je ove sezone bio neprecizan iz penala.

Pre i posle večitog derbija vodila se polemika zbog čega nije dosuđen jedanaesterac za crno-bele, ali kada im se dosudi retki su oni igrači Partizana kojima je ove sezone pošlo za rukom budu precizni sa bele tačke.

Crno seriju neiskorišćenih penala otvorio je Valeri Božinov u meču protiv rumunske Staue u okviru kvalifikacija za Ligu šampion. Njegovim putem su krenuli Petar GrbićStefan Babović u meču sa Čukaričkim, Andrija Živković protiv Javora, i Nikola Ninković u duelu sa Vojvodinom.

 

(izvor: youtube/Moja SportTV)

 

(izvor: youtube/World Wide Sport)

 

(izvor: youtube/Football Score)

 

(izvor: youtube/Football Score)

0
0

5 Komentara

  1. Bela tacka nema nikakve veze sa ukletim. Jednostavno, igrac sutira, golman brani, pa ko koga procita, po ovome ispalo bi da su golmani na utakmici javor-vojvodina u kupu,stajali na ukletoj gol liniji,jer su primali golove sa izvodjenja penala, ta rec ukleti,ukleta,ukleto,je nepotrebna u sportu,dakle samo sportsko izrazavanje,a sto se Mazica tice, njega i Glodjovica ne uporedjujte, pa Mazic je Zvezdi dosudio dva penala u roku od 8 minuta,ali je Lukac procitao-nadmudrio izvodjace penala,samo se setite, i nezaboravite da je Zvezda toliko jaka,da su joj Kairat i Borac ocitali lekciju,a Glodjovic pomogao da se raduju u derbiju,koji jad i beda od kluba,koji ni medju 200 u evropi nije.

    0
    0
    Odgovori
    • Bojim se da ćeš da se pojedeš od muke u narednom periodu..Polako, nije ti to dobro po zdravlje…Preporučujem ti pecanje ili hranjenje golubova, ali ti bi i tu video Zvezdu…

      0
      0
      Odgovori
  2. Zasto se sad ne oglasavaju na onu bezocnu kradju Mazica i njegovih pomocnika?Cute ko p..ke.Ponistili su Radnickom regularan gol na 0:0,dobili poklon iz ociglednog ofsajda za 1:0 i na kraju smesan penal,da bi zatvorili tekmu i usli u mirnu zavrsnicu,samo sto nemaju pojma da sutiraju penale.Ajmo sad da skinemo Mazica sa spiska sudija.Zato su ga i trazili za derbi jer im je pomogao u dva poslednja derbija koji su dobili.Mazic je odavno poznat kao navijac partizana,koji je dobio Uefinu i Fifinu licencu,zbog pomoci partizanu u prvenstvenim utakmicama.

    0
    0
    Odgovori
  3. A toliko su kukali za penal . Da je dosudjen , morali bi da mole Glodjovica da ga izvede jer u Partizanu nema ko . Hahahahahahahahahahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter