51
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ OTKRIO KO JE DRŽAVNI PROJEKAT: Zašto uprava Partizana ćuti kad smo im dali više novca nego Zvezdi?

Objavljeno: 02.03.16 u 09:26

Premijer Srbije rešio je nedoumice koje već dugo postoje među navijačima.

– Država Srbija i ja lično smo više pomogli Košarkaškom klubu Partizan nego Košarkaškom klubu Crvena zvezda, ali to niko iz rukovodstva Partizana neće ili ne sme da kaže, rekao je Aleksandar Vučić tokom gostovanja na RTS.

– Lakše je da se sa tribina čuje „Vučicu p…u“ nego „Uprava napolje“. Ja se sada obraćam navijačima Partizana i kažem im da je država više pomogla KK Partizan nego KK Crvena zvezda, dodao je Vučić.

Ipak, nije tako u svim sportovima:

– Što se tiče fudbalskih klubova, Crvena zvezda je dobila mnogo više novca od Partizana, pet ili deset puta više, završio je Vučić.

0
0

51 Komentara

  1. Pa dokle ovo ljudi moji ide pa to je strašno…ovaj ne da vređa inteligenciju nego i pokušava da „ubije“ i ono malo u nama. Po izjavi cara ispade bivši koordinator za KiM svetac i toliko uspešan menadžer koji možda ispegla dugove i Srbije.
    Ko hoće neka veruje ovom ali sponzorstvo se ne ogleda samo u dobijanju državnih para nego i npr. Reketiranje Miškovića i nekih kosmajaca zarad zvezdane…

    0
    0
    Odgovori
  2. JA NE ZNAM STO OVAJ VUCIC UOPSTE NESTO PRICA KADA VI SVE ZNATE???? NE ZNAM ODAKLE VAM SAMO SVI TI IZMISLJENI PODATCI O FINANSIRANJU KLUBOVA ??? MOZDA STE IM VI DAVALI PARE.??NE VIDIM NI JEDAN RAZLOG ZASTO BI UOPSTE NESTO LAGAO ?? MOGAO JE I DA NISTA NE KAZE, LAKSE BI MU BILO.SVI STE PAMETNJAKOVICI DFO MOJEGA!

    0
    0
    Odgovori
  3. u pravu si veliki vozd je rekao mnogo toga , izmedju ostalog napocetku bese da svii clanovi njegove stranke izadju iz klubova i vidim izasli su , zato nebih ja to mnogo ozbiljno shvatao mnogo buke ali nazalost nista konkretno , po obicaju

    0
    0
    Odgovori
  4. sasvim je dovoljno sto se jedan deo izjave vozda naglasava a drugi provlaci samo kao usputna informacija. pogledajte nesrecni blic kako spinuje. vise u kosarci (ne zna se koliko vise) i 5 do 10x u fudbalu.vozd koji sve zna, sada kaze 5-10x, kao da je to nevazno.kad se zna da su troskovi mnogo mnogo veci za fudbalske sekcije onda je sve jasno.mislim, onome ko zeli da mu bude jasno. usput, nije pomenuo ni vaterpolo ni rukometni klub partizan koji su u ambisu. nije pomenuo ni radnicki sa krsta ili kragujevacki i more klubova koji se gase. vazno da fmp ima 2.5m evra samo za prvi tim budzet. posteno…

    0
    0
    Odgovori
  5. Prošli put je govorio nešto drugačije. Kada nije govorio istinu tada ili sada… Da li je u pitanju statistika, predizborna kampanja, sujeta ili neistina, u Srbiji poznatija kao LAŽ. Uostalom, nije isto kada nekom daš pare na početku sezone kada se pravi tim ili kada drugom daš novac kada izgubi svaku šansu da se uključi u borbu za titulu i Evro kupove, kada mu razbiješ tim i kada prođu svi rokovi za pojačanja, kao i kada je završen prelazni rok!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Vi mu skandirate, a on je tako želeo da pomogne klubu. Sram vas bilo nezahvalnici jedni!
    Uslovio privatnike da ne pomažu, oterao najveći kamen spoticanja ka NAPRETKU- Duška Vujoševića, rasteretio naše igrače igranja Evrokupa da budu odmorniji za Jadransku Ligu, čak nam pomogao u borbi za opstanak BRE ! Dao više nama nego zvezdi. Pa Vrabac košta kao Cirbes i Miler, nije On kriv što je odrađen loš skauting, Vitkovac je skuplji nego Kinsi, ako niste znali. Čak je i oterao Sofoa i Vilijamsa da bude balans i da zvezda bude slabija. Pokazaće se i papiri. Sram vas bilo, nezahvalnici jedni! A On je samo želeo da pomogne.

    0
    0
    Odgovori
  7. Pošto je uspeo da podeli narod i Srbiju na **NATOVCE **I **NENATOVCE** sada je uspeo i da je podeli na *crveno belu Srbiju *—i crno belu Srbiju* —sramno je da se jedan premijer države kada mu narod gladuje ovako ponaša i govori. Sramno je da govori kako je* bacao * i baca pare u rupu bez dna dok ja kao pošteni i opljačkani građanin sa 30 god. staža radim za 20.000,oo dinara izdržavam i školujem dva deteta i sa tim parama moram da plaćam sve*namete *ovoj propaloj i opljačkanoj državi dok on podržava i štiti kriminalce i lažne doktore i belosvetske *biznismene*—sa poternica koji vode naš sport. —-idemo 24. april———-osvestimo se braćo SRBI i otvorimo oči i progledajmo jednom izauvek———-

    0
    0
    Odgovori
  8. Kako te bre nije sramota mrcino jedna da tako nesto kazes…pa covic i ti ste cigani i zvezdini bankomat…uostalom na pocetku sezone coravi je sam rekao da je ciganski budzet 8cigli evra…a gde je tolika lova za partizan…kazi sad da te cujemo.

    0
    0
    Odgovori
  9. MANIPULACIJA SE NASTAVLJA … predsednice sdcz u senci … narod ( ako imaju dva (2) razreda osnovne skole opracije iz racuna su naucili ) zna da do 100 sabira i oduzima i bez odlicnih ocena na pravnom fakultetu. studen prava prvo sto nauci to je: MANIPULACIJA i … to Vi vucicu odlicno u ovom … i proslim primerima na JSDP i sdcz sa filijalom iz zeleznika ODLICNO radite .

    0
    0
    Odgovori
  10. ovaj kalafonac sto prica o franjevackoj devojcici bolje da se pita gde je lukic i ekipa i ko im je napravio dug od 52 miliona sigurno nije mirko marjanovic i gde vam je lova od igraca koji su osvojili kup sampiona ,nebi sada cigancicima bili krivi svi zivi , lopovi su glupani medju vama ali treba da ih isterate iz rupe a ne da cutite i da ih cuvate ,glupi cergari

    0
    0
    Odgovori
  11. hahahaha koja je to komedija od čoveka.ako zvezda u fudbalu dobiva vise od nas a gde su onda te silne pare ili mi u kosarci vise od limenki ,koga ti lažeš vučiću p….

    0
    0
    Odgovori
  12. Ahahahahaha,covek vas je pogodio u zicu sto se kaze,zato toliko i ludite!!!Lako je bilo igrati bez konkurencije i otimati igrace uz podrsku vlasti!!!Nema toga vise pa nema ni rezultata!!!Onda cuvena prica kako najtalentovaniji strani igraci igraju za klikere a kada su sevnule tuzbe onda se videlo koliko su velike pare bile u pitanju!!!Sada i ova prica kako ce forsirati svoje mlade snage,kao jadni oni nemaju para a prosek ekipe skoro 30 godina a glavni igraci stranci!!!Meni kao normalnom coveku je jasno kako neke stvari funkcionisu ali vi ste toliko bezobrazni i oholi da je to uzas,zato vas i treba zgaziti do kraja!!!!

    0
    0
    Odgovori
  13. Pa kada smo drzavni projekat sto nam oterase duleta, i kako to da ne dovedosmo neke paklene igrace, sa platama od po 300.000 evra? Kakva glupost, a vi verujte sve njemu, kao sto ste verovali za ukidanje bus plusa, pa rts pretplate, da ne nabrajam.. Covek zivi u svom svetu, zao mi ga.

    0
    0
    Odgovori
  14. Pouzdani izvor od jednog mog bliskog coveka…..crvena zvezda telekom budzet za 2015/16 god je 9,000,000,00….a partizanov 500,000….sto ne pricas o tome malo da ti kinzi prima 35,000 mesecno i da ti je miler placen za sezonu 900,000….mani te vise da lazete ovaj narod izgubljen i zbunjen.

    0
    0
    Odgovori
  15. Poznajući premijera i njegovu sklonost ka „oblikovanju“ činjenica, ne bi me začudilo da se pomenuto odnosi na poslednjih 6 meseci, a ako se uzme u obzir i ono ranije, onda opet Zvezda ima 5 ili 10 puta više… Što bi rekli u pesmi za Mlečane: „Da mi kažu da je mleko belo, ja im opet ne bih verovao!“

    0
    0
    Odgovori
  16. Gledao sam celu emisiju,,, hvala premijeru sto nam je otvorio oci, jer se vise nije moglo „ziveti“ od grobara!~ Stalno su prozivali drzavu, vlast, upravu KSS, Crvenu zvezdu,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Otvorio oci????? Da li ti mislis da je neko lud? Ko je vratio dug stare kk cz od 16-17 000 000 evra, samo to, da ne spominjemo sve ostale namaknute sponzore? Toliko da je Partizan dobio para, mislim na kk, bio bi ponovo prvak evrope. Sto se tice fudbala, o tome je zaista suvisno i komentarisati. Klub koji nema niotkuda prihoda vec samo rashode placa licencu 12 000 000 evra, dovodi po desetak igraca u svakom prelaznom roku, smanjuje dug, kako bre, kako??? Ako Vucic misli da smo mi ludi vara se!

      0
      0
      Odgovori
  17. Koje licemerje velikog vodje, kada svi znaju koliko je prava CZ dugovala-17.000000 evrića, i to niko ne pominje, i kada svi znaju da je brat velikog vodje bio član uprave KK CZ–prekrštenog i vrlo mladog kluba koji postoji 4-5 godina, preko koga je veliki vodja *upumpavao* pare u isti–kada je dozvolio jednom kriminalcu da pokrade jug Srbije i KOSOVOi METOHIJU I bude sada *skriveni* gazda gluba — koji još uvek ima podršku velikog vodje i pod čijom zaštitom pere pare preko kluba. Kako je moguće da taj isti veliki vodja urgira da svi da svi koji finansiraju sport -sponzori- ne daju i drugim klubovima i pomognu i drugim klubovima a ne samo državnom projektu SD Zvezda kako u košarci tako i u fudbalu –pa veliki vodjo fudbal i košarka i drugi sportovi se igraju i u drugim delovima Srbije a ne samo u Crvenoj Zvezdi, jesi li se pitao kako drugi klubovi žive i od čega se izdržavaju–pa je zato sav taj novac trebalo podeliti svim klubovima a ne samo mafijašima iz Zvezde, ako si premijer cele Srbije trebalo bi da brineš o svim građanima Srbije i o svim klubovima Srbije, a ne samo o rupi bez dna kakav je SD Zvezda. Narod ima oči –vidi sve —ali, ali, ali, ——-24. aprila —–

    0
    0
    Odgovori
    • Nisi se pitao kako drugi klubovi zive dok ste vi tu sisu sisali, tada je bilo ok jer je partizan bio veliki i nikog od vas nije bilo briga za ostatak srbije, a sada kad ste mali I nema vas nigde kukate kao deca, sramni ste! I jadni!!!!

      0
      0
      Odgovori
  18. Oteras im trenera-stvaraoca,dovedes na rub ispadanja pa „da se Srbi ne dosete“ das malo KUPUSA(nesto vise para u znato manjim budzetima), MESO( 30x vise u enormno vecim budzetima u fk)das drugima i kazes -to je to-u proseku SARMA! A zasluge u evropskim rezultatima ni ne uporedis sa kolicinom ulozenih para!? Vucicu NAPOKON shvati-nas nivo inteligencoje je drukciji od onih kod kojih tvoje price ladno prolaze,a ostrascenost dosad nezabelezena!!!

    0
    0
    Odgovori
  19. Cije pare ste dali i kome, uzimate od naroda i dajete nezahvalnicima a zato nam se svakodnevno ubijaju gradjani skokovima sa zgrada, mosta, majka jutros obesula dete pa sebe….SEBIJA JE GLADNA, NAROD JE GLADAN A VI SAMO STISKATE SVE VISE I VISE

    0
    0
    Odgovori
  20. Pitanje je zašto ćuti vlast Srbije o pranju para preko Gasproma?

    Cz nema rezultat od 91, i ne postoji opravdanost da se u nju ulaže.

    Klub treba da se zove rudna renta jer umesto u narodnu kasu milijarde idu u cz privatne džepove. Cz je alibi.

    FKP kao učesnik LŠ nije imao sponzora?!!

    Cena goriva u Rusiji 30 kod nas 160 din

    Dupla pljačka naroda.

    Niko ne piše o ovome baš čudno.

    Zašto mediji ne pitaju za sponzore i iznose ugovora Acibadem i Idea
    privatnog kluba koji se zove cz, a na budžetu je?

    Džaba vam sve. Kad narod ne vidi. Bog sve vidi.

    0
    0
    Odgovori
    • Sine lepo si primetio da Zvezda nema rezultate od 91 ali si zaboravio da kazes da je tada na celo franjevaca zaseo Mirko Progres Marjanovic pa ste sve sponzore,sve pare cak preko njega iz penzionog fonda drpili i upumpavali u dvoglavu azdaju franjevacku devojcicu!Pa onda Tadic sa svitom koja je bila u upravi iste,pa zatim preko dacica Galenika,opet tadic Agro banka,zekstra,Dodik,Farmakom,Nis,MTS…nemoj sine da si veverica i da zaboravljas imali ste i vi kajmaka od drzave i tad je bilo lepo,zato nemoj da kritikujes sisu koju ste i vi sisali i tad nije bila vazna cena goriva i narodna patnja vec samo franjevacka curica!!!!!!NE ZABORAVITI!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Vas sponzor je bio Eps sto nikada u istoriji nije zabelezeno,a o opranoj kolicini novca za vreme Tadica,Dacica i Dodika preko Sd Partizan je sramota pricati!!!Sada ste se svi setili da narod tesko zivi kada ne mozete da se sastavite,a dok su vam ovi trpali dolare u d.pe sve je bilo lepo!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Tuzno je sto se vi „navijaci patlidzana“ ne protivite sto vam „otpad sa severa“ vodi tribinu… Iskreno, meni je to strasno…

      0
      0
      Odgovori
  21. Kako da se obmane narod?

    Bombarduješ ka poluinformacijom ili lažima.

    Stalno to ponavljaš putem medija i to postane istina – Gebels
    Radio, tv, net= masa zbunjena,…

    Lukavi sve se dogovorili. Država to smo mi sa severa.
    Objavite sponzor listu Acibadem, Idea, Matijević, Voli,,…

    CZ je medjunarodni projekat odnosno tursko hrvatski milogorski
    Ime vam je tursko…
    Zato se izmedju ostalog Radonji ne uručuje otkaz

    0
    0
    Odgovori
  22. Kazi Vucicu kada i koliko. Dali ste sponzore ali tek kada ste potopili Partizan!!! Iste te novce ste makli na ime poreza jer, Partizanu se dugovanja ne oprastaju kao Zvezdi.Objasni ti nama gde je nestalo onih 16 milki duga CZ FMP ILR-a???
    Preposteni premijer

    0
    0
    Odgovori
  23. Ni 5 ni 10 nego 30 puta vise novca si dao FK CZ nego FK Partizan.Sto se tice kosarke svasta bi ti rekao ali mi nece objaviti komentar.Zvezdi si prvo obrisao 16 miliona duga i obezbedio budzet od 6-7 miliona godisnje,ljudi sklope ekipu 2 meseca pre pocetka takmicenja,Partizanu si ostavio NIS da od tih para uredno vraca dug,nemamo pleja 3 godine,i sad kad si nas unistio dao si nam crkavicu od Telekoma da ispadnes posten.Hvala ti nemoj vise da nam pomazes nego objasni pod kojim uslovima privatne firme domace,crnogorske i hrvatske sponzorisu tvoju Zvezdu i sa koliko para.Zvezdasi spomenik da ti dignu jer nikada Grobari nece imati tako ostrascenog navijaca za premijera,NIKADA!

    0
    0
    Odgovori
  24. U kosarci smo dobili „vise“..!? Kako, kada se odlicno zna, da je KKCZ (originalna) bila duzna 17 ooo ooo evra, a sada PROMENOM IMENA i VLASNIKA ima budzet (kao fmp) 10 000 000 evra, a STARI DUG SE NE SPOMINJE, POSTO JE „TO“ DUG OD KKCZ-ORIGINALNE !!! Sada FMPcztelekomidea voli ima od drzave manje novca, NORMALNO, kada STE NAMESTILI SVE NAJJACE PRIVATNE FIRME IZ SRBIJE I OKRUZENJA DA FINANSIRAJU PRIVATAN KLUB FABRIKANTA, dok najuspesniji KK Srbije svih vremena KK PARTIZAN ( uz to JOS DRZAVNI KLUB, znaci NIJE PRIVATIZOVAN) svi zaobilaze u sirokom luku, razlog je SVIMA POZNAT !!! Sto se fudbala tice, FK PREZADUZENI I POHARANI OD SOPSTVENIH LEGENDI, DOBIJAJU 5-10 PUTA VISE PLUS SPONZORSTVO OD GASPROMA 13 000 000 evra, STO je na GODISNJEM nivou oko 20-25 000 000 evra, a FK PARTIZAN DOBIJE ZA TO ISTO VREME 300 000 e. i slovima TRISTA HILJADA EVRA (posto za 3 godine dobijemo UKUPNO 900 000 e.) !!! KO JE OVDE LUD ???!!! DV JE SVE OBJASNIO, NIJE CUTAO, KAO NI GROBARI STO NE SAVIJAJU KICMU I NE CUTE-NIKOME !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  25. A reci ti meni koliko ces da das nama,roditeljima sa dvoje dece koji ne rade nigde i ne primaju nista kao sto je slucaj samnom i zenom???

    0
    0
    Odgovori
    • Ne radite ni ti ni zena ali imate dva mobilni, lap top,kompjuter verovatno i tablet i sedis i zevzecis trazis posao na Hot sportu,….Koji si ti licemer jel ti zuti dali sendvicic za pocetak!!!!

      0
      0
      Odgovori
  26. Ali kad se skupi kk ilr,kk fmp i kk crvena zvezda sve na jednu gomilu to ukupno daje 5 do 10 puta vise nego kk partizan!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter