1
Evropske lige

DA LI JE MOGUĆE: Najjači engleski klubovi podrivaju u Ligi šampiona?

Objavljeno: 02.03.16 u 15:49

Prema navodima lista „San“ predstavnici pet najjačih engleskih timova sastali su sa američkim milijarderom Stivenom Rosom

Ros je vlasnik NFL kluba Majmai Dolfins i osnovač Internaciolnog kupa šampiona koja se igra za vreme letnjih priprema na tlu SAD, Australije i Kine.

Predstavnici Liverpula, Mančester junjteda, Arsenala, Mančester sitija i Čelsija zadovoljni su izašli sa sastanka na kome je bilo reči o mogućem pridruživanju ovih klubova Rosovom takmičenju.

Novi takmičenje bi se zvalo Superliga i klubovi bi imali veću zaradu nego što je imaju u Ligi šampiona, Ovo takmičenje bi obezbedilo učešće evropskim klobovima bez obzira na rezultate u nacionalnim prvenstvima.

Pored engleskih timova u njemu bi učestvovali i Juventus, PSŽ, Real, Barselona, Atletiko Madrid, Olimpijakos, Seltik, Bajern, Borusija Dortmund, PSV, Ajaks, kao i klubovi sa specijalnim pozivnicom.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter