13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAZNA ZA PARTIZAN NAKON DERBIJA: Stadion crno-belih suspendovan!

Objavljeno: 29.02.16 u 16:18

Sankcija stupa na snagu 24 časa po prijemu odluke.


Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu FK Partizan, Disciplinska komisija FSS odlučila je da suspenduje stadion crno-belih, što praktično znači da će plasman u narednu rundu kupa fudbaleri Partizana tražiti pred praznim ptribinama.

Razlog za postupak, kako je navedeno na sajtu, nalazi se u prekršajima iz članova 64. i 85. Disciplinskog pravilnika FSS, do kojih je došlo nakon prekida meča u tri navrata zbog upotrebe pirotehničkih sredstava.

Pored ovoga, otežavajuća okolnost za crno-bele bilo je postojanje još nekoliko prekršaja koji su nabrojani u obrazloženju odluke.

Meč četvrtfinala kupa je na programu u sredu od 18:00.

0
0

13 Komentara

  1. Како то брзо донесоше одлуку?! Кад су цигани у питању били, није се радило викендом, па четвртом, па непарним даном, па ако пети падне у понедељак, па ако манчестер изгуби. . . Кад је ПФК у питању, може се засиједати и за викенд.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cela fudbalska Srbija priča o penalu i poništenom golu?

    Bez pola tima oteranih a najboljih Žileta i Abubakara…

    Pobeda cz?!

    Prvi gol je iz kontrafaula,

    a drugi je iz ofsajda!!!

    Pored nedosudjenog penala i poništenog gola.

    4:0

    Policajac prevazišao Mažića i Šipku

    0
    0
    Odgovori
    • Koja cela Srbija kad vas nema ni cetvrtina jedna…manjino! Kontrafaul u fudbalu ne postoji, a ni ofsajd posto je Srnic bio ispred Vijeire pre drugog gola! Ali ti si gledao fudbal dva puta na TV-u a od igranja imas sto si dva puta sutnuo neki busen u dvoristu… Idi ne blamiraj se!

      0
      0
      Odgovori
  3. GROBARI; ovo je prava prilika da se pokaze da u partizanu postoje pravi-posteni partizanovci … koji ce u ovom momentu da pokazu odvaznost, hrabrost , dostojanstvo … i kazu vucucevoj-zvezdunoj ligi , FSS i u vlastima … FSS organima kao i medijima … DOSTA JE BILO !!! krenimo redom 1) JSDP-fk partizan, istupamo iz daljeg takmicenja-igranja JSL i kupa Srbije. zbog NEREGULARNE i NEMESTENE LIGE . 2) o razlozima napustanja daljeg takmicenja JSL – kupa i stanju u srpskom fudbalu obavestiti UEFU i FIFU … jer pravdu u Srbiji fk partizan pod zvezdinoj vlascu … NE moze ostvariti a NEpravdu niko spreciti NE moze bolje receno NECE. 3) uz postovanje sadasnjih pravila-propisa partizan je spreman da igra prvu ligu ili nizi rang takmicenja … za rad reda i regularnosti u srpskom fudbalu … jer je u srpskom fudbalu drzava- vlast preuzela organizaciju, upravljanje opstinskim-gradskim-regionaknim-pokrajinskim i republickim fudbalskim zavezima kao i FSS i njenim organima … pored navedenog i organizaciju, upravljanje i FINANSIRANJE fkcz. cime direktno uticu na REGULARNOST, SPORTSKO NADMETANJE uz punu podrsku i pokrivanje medijima . GROBARI, ovo se jedino moze odraditi da: TROJANCE ODMAH-SAD iz partizana ostranimo i dovesti prave-postene, hrabre ljude … koji ce vucicu i ljudima u i oko zvezde reci : DOSTA JE BILO … NEMA TE CENE ZA KOJU CE MO TRPETI OVO STO RADITE JSDP I FK PARTIZAN, GROBARIMA-NAVIJACIMA U SRBIJI I SIROM SVETA … NEKA UEFA I FIFA PRESUDE … partizan je svestan svih posledica za partizan i srpski fudbal … ALI … vucicu i tvoji poslusnici-izvrsioci moraju da znaju sta nas sve ceka … zbog ovih radnji-radova u poslednje 4 godine.

    0
    0
    Odgovori
    • Iz zvezdine uprave da se žale uefa?

      Ili oni iz teleoptika gladni što su onomad htele da se bese?

      Ili plaćeni navijači?

      Možda ovi gladni i pošteni ako su hrabri

      0
      0
      Odgovori
  4. Moli se vodja se severa da ispuni želju staru.

    „Došao je i taj dan ….je partizan“

    Ugasite klub i ovako je cz2

    Srbija je ćao i zdravo

    Uspeli ste

    0
    0
    Odgovori
  5. To je totalna glupost!! Pa za koga se igraju utakmice? Pobogu, zale se kako publike nema a rade suprotno tome? Pa zabranite navijacke grupe, a ne normalnom narodu da gleda utakmice a idiotaa u fss

    0
    0
    Odgovori
  6. Bravo za FSS. Kad gostuje Partizan kriv je, kad je domacin kriv je. Primeri Novi Pazar, Marakana, stvarno su stvari providne. Ukinuti Partizan. Cini mi se da je drzavni projekat broj 1. ukinuti Partizan. Jadna si Srbijo. Narko karteli imaju sta da nauce od FSS. Ovo je dno dna. Posle se cudite kada nas UEFA kaznjava i kao goste i kao domacine.BRUKA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si treba suspendovati Maksimir jer su njihovi navijaci bacali baklje tri puta i prekidali utakmicu!!! Treba sve ne samo vas nego sve klubove koji podrzavaju taj vid navijanja oterati u zonu pa tamo da igraju zbog vas narkomana i ludaka posteni navijaci ne smeju na utakmicu da povedu dete,zenu,devojku jer vi debili natrpani ugrozavate zivote neduznim ,iskrenim i pravim navijacima.Vi podjete na utakmicu sa kamenicama,motkama,bezbol palicama i zakazujete tuce i sad ste vi navijaci.Vi ste olos ovog drustva i treba sve zabraniti!!!Nemojte mi reci da klub nije ucestvovao u ovome ,odakle vam sva ona pirotehnika i sve upotrebljeno na derbiju!!!STIDITE SE !!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Zamisli se prvo na kaznenu politiku FSS, koja favorizuje nasilje jednih nad drugima. Kad je u pitanju Partizan sve po zakonu, kada su drugi moze labavo. Da je kaznena politika jednaka onda bi svi isli na stadione porodicnomi gledali utakmice. Tako ne prosipaj pamet koja ti je jednosmerna.SRAMOTO!!!

        0
        0
        Odgovori
        • Procitaj dobro komentar pa repliciraj. Ja sam rekao da su klubovi krivi za ponasanje navijaca jer ih oni i finansiraju! Daju im prostorije na samom stadiinu sa direktnim izlazom na tribine i eto iz prostorija se pirotehnika lako nadje na tribinama! A vi ,,verni navijaci“dobro znate da je zabranjena upotreba pirotehnike ali opet je koristite. To vazi i za Zvezdu jer koliko je placeno UEFI kazni kogao s e kupiti dobar igrac za klub ali vazno je da se dupelisci dodvore navijacima zbog glasova na skupstinama!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter