0
Evropske lige

‘LISICE’ SPREMAJU BOMBU: Lester želi Frančeska Totija!

Objavljeno: 26.02.16 u 20:25

Najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Premijer lige, razmatra opciju da potpiše italijanskog veterana s obzirom na njegovo poznanstvo sa trenerom engleske ekipe Klaudijom Ranijerijem.

‘Lisice’ su ove sezone oduševile čitav fudbalski svet svojim partijama, i trenutno se nalaze na prvom mestu Premijer lige, a ne bi čudilo ni da na vrhu tabele ostanu do samog kraja.

Italijanski stručnjak na klupi Lestera Klaudio Ranijeri, u nameri da ojača svoj tim pred duele koji bi ekipu Lester mogli da čekaju u Ligi šampiona dogodine, razmišlja o ‘princu Rimu’ s obzirom da je sa njim sarađivao dok je radio u Romi, a u prilog svemu tome ide i činjenica da kapitenu ‘vučice’ na kraju tekuće sezone ističe ugovor.

Dok je sve još uvek u domenu spekulacija, Totijeve nedavne nesuglasice sa stručnim štabom Rome ne ostavljaju legendi italijanskog i svetskog fudbala puno opcija, te bi mogao da se povuče iz aktivnog igranja fudbala nakon isteka ugovora sa timom iz Večnog grada.

Lester siti bi u tom slučaju pokušao da ubedi Totija da im se kao slobodan igrač pridruži i da svojoj već dugačkoj igračkoj karijeri doda još par godina.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter