5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO ĆE DA NAPADNE ZVEZDU? Tomić menja pola tima za derbi

Objavljeno: 23.02.16 u 11:52

Fudbaleri Partizana doživeli su pravi brodolom na startu prolećnog dela sezone pošto ih je posle preokreta na Vračaru savladao OFK Beograd.

Iz uprave crno-belih poručuju da to nije ništa strašno i da trener Ivan Tomić nije mogao da računa na najjači sastav iz bjektivnih razloga.

Već za duel sa Crvenom zvezdom moglo bi da dođe do velikih promena u startnih 11 pošto će se u tim posle odrađenih suspenzija vratiti Alen Stevanović i Everton Luiz. Valeri Božinov najavljuje da njegov oporavak od bolesti teče odlično i da će biti spreman do subote, a mesto u timu mogao bi zauzme i njegov zemljak Ivan Bandalovski.

Vrlo verovatno je da će pored Marka Jovanovića u štoperskom tandemu igrati zimsko pojačanje Sedrik Gogua, a nije nemoguće da dođe i do rokade na golu odnosno da Kljajića zameni Bojan Šaravnov.

Navedeni ulasci u tim bi značili da iz istog makar privremeno ispadaju Miroslav Vulićević, Miladin Stevanović, Ivan Petrović, Ismael Beko Fofana i mladi Veljko Birmančević. Pored Jovanovića u timu bi trebalo da ostanu još i Miroslav Bogosavac, Saša Ilić, Nemanja Mihajlović i Darko Brašanac.

Veliko je pitanje da li će ovolike promene u timu doneti boljitak u igri Partizana bez obzira što se radi o kvalitetnim igračima koji jednim potezom mogu da reše utakmicu.

0
0

5 Komentara

  1. Ja sam ,moze se reci , jos uvek partizanovac. Nevolim nas fudbal, ljude koji vode klubove I to pljuvanje izmedju sebe. Posebno nevolim novinare koji su za mene kao klosari, koji provociraju ove nase bedne timove.
    Sto se tice Tomicevog tima za derbi ja nemam pojma ,osim mogu reci samo jedno, da mozeda slobodno da izvede bilo koji tim i doda reserve I zvezdu necemo pobediti.
    Zalosno je ali ….

    0
    0
    Odgovori
  2. ako bude igrao ilic od 30 min imamo igraca manje. Pa je bolje da Jeftovica stavi mesto Ilica a Brasanca stavi blize protivnickom golu.Formacija 4-2-3-1.Sastav: Saranov-Bandalovski,Jovanovic,Gogua,Bogosavac(Subic)-Jeftovic,Everton-Mihajlovic,Brasanac,Stevanovic-Bozinov.

    0
    0
    Odgovori
  3. a što bi volio da nas cigani nakantaju da se ta uprava napokon istera i postavi se pravi ljudi koji vole klub,najbolja opcija fondacija grobar za nas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter