3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Mladost mučila Zvezdu, Le Talek i Vijera doneli pobedu crveno-belima (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 20.02.16 u 15:58

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i 20. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije pošto su u meču 23. kola pred svojim navijačima savladali lučansku Mladost sa 2:1 (0:0).

Prvo poluvrme proteklo je u terenskoj inicijativi Crvene zvezde, koja ipak nije imala nijednu šansu iz kategorije stoodstotnih.

Uglavnom je Hugo Vijeira pokušavao da savlada Krznarića, ali je ovaj iz svakog dvoboja izlazio kao pobednik. Istina, Portugalac je jednom uspeo da zatrese mrežu, ali je tom prilikom faulirao golmana protivničkog tima.

Drugo poluvreme počelo je kratkim prekidom koji su izazvali navijači Crvene zvezde, ali ni to nije razbudilo njihove ljubimce koji nikako nisu uspevali da pronađu rešenje za odličnu odbranu gostiju.

Najbolja prilika za gol do tog momenta viđena je u 57. minutu kada je vezista gostiju Saša Jovanović izašao sam ispred Kahrimana, ali je loše šutirao – pravo u golmana Crvene zvezde. Pripretili su gosti i sedam minuta kasnije, ali tada je Milosavljević loše zahvatio loptu glavom.

Morao je u 65. minutu Božović da posegne za prvom promenom – Srnića je zamenio Plavšić, ali formacija je ostala ista s tim da je od početka meča Le Talek zauzeo Grujićevo mesto pored Donalda, dok je mladi reprezentativac pomeren bliže golu rivala.

U 72. minutu dobar prodor Vijeire nije golom krunisao Donald pošto je prilično slabo šutirao posle povratnog pasa. Međutim, samo dva minuta kasnije na debiju u dresu Crvene zvezde gol za početnu prednost postigao je Damijen le Talek.

Međutim, nije dugo trajala Zvezdina prednost pošto je golčinu udarcem sa oko 25 metara postigao Luković. damir Kahriman jednostavno nije mogao ništa da uradi tom prilikom.


(Izvor: Youtube/Gagl TV)

Još kraće je trajala nada gostiju da bi mogli do boda pošto je samo dva minuta kasnije donosno u 82. Hugo vijeira konačno bio precizan i to psole dobre akcije Plavšiža i Ibanjeza pa Portugalcu nije bilo teško da se samo pokloni i postigne gol.


(Izvor: Youtube/
Rudyvgd2)

Bila je ovo 20. uzastopna pobeda Crvene zvezde u domaćem šampionatu, a ni posle 34 godine crveno-beli nisu poraženi na startu domaćeg šampionata.

Tim Miodraga Božovića zadržao je 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani čačanski Borac, dok je Mladost na sedmom mestu sa 32 boda koliko ima i niški Radnički.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 23 kolo

Crvena zvezda – Mladost Lučani 2:1 (0:0)
(Le Talek 74, Vijeira 82 – Luković 81)

Stadion: Rajko Mitić
Gledalaca: oko 17.200
Sudija: Robert Kiš Čepegi
Žuti kartoni: Edson Silva (Crvena zvezda) – Milosavljević, Luka (Mladost)
Crveni kartoni:

Crvena zvezda: Kahriman, Petković (90 Pavićević), Luković, Edson Silva, Ibanjez, Donald, Le Talek, Grujić, Srnić (65 Plavšić), Katai (80 Babunski), Vijeira

Mladost Lučani: Krznarić, Kitanovski, Saničanin, Pešić (92 Čečarić), Živanović, Luković, Gavrić, Stanojević (82 Živadinović), Milosavljević, Jovanović, Vajlant (74 Luka)

[/stextbox]

0
0

3 Komentara

  1. Sada se tek vidi „RAD“ VANSPORTSKOG UTICAJA NA STANJE POREDKA SLS !!! NAMESTENO PRVENSTVO, OD POCETKA, A SADA SE NASTAVLJA KRADJA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Opet se predstavljaš pod trećim nickom. Odluči se za jedan nick i komentariši u svom dvorištu : gr.bar do koske , Penzioner !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter