6
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VRAĆA SE IZ KINE: Danko Lazović ponovo među Partizanovcima?

Objavljeno: 19.02.16 u 14:58

Posle samo godinu dana provedenih u Kini, Danko Lazović se vraća u evropski fudbal, a neki mediji čak pišu i da je to šansa za Partizan.

Danko Lazović pre godinu dana otišao je iz Humske i to u Kinu kod Aleksandra Stanojevića, a sada se vraća u Evropu i gotovo izvesno će ponovo sarađivati sa Partizanovcima.

Naime, najbliži je odlasku u Olimpiju iz Ljubljane, koja ove sezone okuplja tim zaista vredan pomena. Nakon što je Milan Mandarić preuzeo tim i na mesto sportskog direktora postavio nekadašnjeg golmana Partizana Ranka Stojića, krenula je lavina srpskih ljudi u tom klubu.

Za poziciju trenera doveden je Marko Nikolić, a kao veliko pojačanje iz Kine vraćen je Miroslav Radovič, bivši igrač Partizana. Sada bi istim putem iz Kine u Sloveniju mogao i Danko Lazović, koji ima ponudu ljubljanskog tima.

Neki mediji čak prenose da bi to mogla da bude šansa za Partizan, odnosno, da bi bivši kapiten ‘parnog valjka u slučaju propalog dogovora sa Olimpijom mogao da se vrati u Humsku. Ali, to u ovom trenutku ipak deluje daleko od realnog.

0
0

6 Komentara

  1. Covicevci znate kako se kaze ‘ko visoko leti nisko pada’. Pa prema tome ne mojte da jedete ****. Pitacu vas ja kad vam dodje glave opet neki Kairat u kvalifikacijama za ls.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter