6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA RADOST GROBARA: Iliev želi najboljeg još dugo u Partizanu

Objavljeno: 19.02.16 u 14:11

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev rekao je danas da postoji mogućnost da crno-beli ponude novi ugovor jednim od najboljih strelaca ekipe.

Iliev je na konferenciji za novinare mnogo puta ponovio da je jedino on odgovoran za prelazni rok, za angažovanje i odlaske igrača, pa su novinari nakon ove rečenice upitali sportskog direktora Partizana da li se i kada je reč o Oumaruu jedino on pita.

– Svi znamo koliko nama Oumaru znači i koji je njegov potencijal. Mi čak razmišljamo i o obnovi njegovog ugovora. Svesni smo da je na tržištu malo takvih napadača, rekao je Iliev novinarima na stadionu Partizana.

Kamerunac je imao ponude iz Kine, ali je odlučeno da ne napusti klub jer Partizan nije bio zadovoljan visinom ponudjenog obeštećenja.

Javnost zanima i da li je priča o Andriji Živkoviću konačno završena:

– Ako se sećate mog poslednjeg intervjua vezanog za Andriju, na kraju sam rekao voleo bih da gospodin Živković stariji dozvoli Andriji, da mu da mogućnost da sa Partizanom igra Ligu šampiona. Od mene toliko. Moj odgovor vam sve govori, rekao je Iliev.

0
0

6 Komentara

  1. Partizan igra ligu sampiona svake godine da daaa, a i ako ostane ziivkovic siguran sam da on nece moci sam do LS, a vece pare se ne mogu ponuditi drugim igracima kada su u pitanju transferi, tako da vi izgleda zivite u nekim snovima 1) za LS trebaju igraci 2)lopovima mesto tamo nije 3)treba se izboriti za LS i td……
    PRESTANITE PRODAVATI MLADE IGRACE I DAVATI IM UGOVORE OD KOJIH CE KLUB DA DOBIJE 0,00e Pogledajte samo kakve je partizan imao igrace u perodu 2006-2016 i kakve je mogao da zadrzi, necu da nabrajam jer ima zaista dosta dobrih igraca, a kvalifikacije za LS bilo bi maciji kasalj….. ali to je izgleda neizvodljivo kod nas i u nasem fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cuj ti Ligu Sampiona….ko jos veruje u to da partizan moze do LS.
    Ocigledno da su svi partizanovci pravljeni na isti kalup.Jedva pobede po koju utakmicu a oni se nadaju LS.

    0
    0
    Odgovori
  3. LS sa partizanom,od ovih igraca,nece igrati nijedan,milion posto.Sa ovim timom se nece izboriti ni kvalifikacije za LE,za nesto vise uopste da ne pricamo i tako ce biti dugi niz godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter