0
Evropske lige

ARTURO VIDAL: U Torinu mi je bilo lepo, ali u utorak ću tamo poginuti za Bajern!

Objavljeno: 19.02.16 u 15:38

Bivši fudbaler Juventusa, a sada Bajerna Arturo Vidal u utorak će se vratiti u grad u kom je proveo četiri najuspešnije godine u svojoj karijeri.

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između Juventusa igra se u utorak u Torinu od 20.45h. Biće to duel dva tima sa nekim igračima koji su do pre neku godinu nosili dres protivničkog kluba. U Juventusu je to Mario Mandžukić, bivši napadač Bajerna, dok je u bavarskom timu sada Arturo Vidal, nekadašnja uzdanica Torineza.

– Nedostaje mi Juventus. Ipak, daću sve od sebe kako bi pomogao mom timu da prođe dalje. Sada nosim dres i boje Bajerna jer ako odigramo dobro ova dva meča idemo u četvrtfinale. Uvek sam davao sve od sebe, pa ću i sada poginuti za Bajern ako treba. Imao sam četiri uzbudljive godine u Torinu gde su navijači razvili određena osećanja prema meni kao i ja prema njima – izjavio je Vidal.

On je istakao da se i dalje čuje sa nekim igračima Juventusa, jer je tu stekao prijatelje za ceo život.

– Nedostaju mi neverovatni bivši saigrači sa kojima sam proveo te godine. I dalje se čujem sa njima. Čuo sam se skoro sa Kaseresom i Bufonom, ali imam odlične odnose sa svima njima i drago mi je što ću ih ponovo videti – rekao je Vidal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter