0
Evropske lige

VENGER KVARI PLANOVE BARSELONI: Arsenal zainteresovan za Sanea

Objavljeno: 17.02.16 u 18:28

Mlada zvezda nemačkog Šalkea dobija sve veću pažnju najvećih evropskih klubova, te se i londonski Arsenal priključio Barseloni i Liverpulu u borbi za njegov potpis ovog leta.

Barselona je sve upornija u nameri da u svoje redove dovede senzaciju nemačkog Šalkea Liroja Sanea, ali će po svemu sudeći konkurenciju imati u ekipi Arsenala.

Dvadesetogodišnji nemački fudbaler je impresionirao čitav fudbalski svet svojim partijama u dresu ekipe iz Gelzenkirhena ove sezone, što je dovelo do velikog interesovanja za njegove usluge od strane nekoliko najvećih evropskih klubova.

Predstavnici Barselone Robert Fernandez i Urbano Ortega, su prethodnog petka prisustvovali susretu 21. kola nemacke Bundeslige izmedju Majnca i Šalkea kako bi posmatrali mladog krilnog fudbalera.

S druge strane, Liverpul je takođe često povezivan sa mladom nadom nemačkog fudbala a po svemu sudeći i Arsenal će pokušati da nagovori Sanea da se naredne sezone preseli u Premijer ligu.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter