7
Domaći fudbal

‘VEČITI DERBI’: Da li su ovo sastavi u kojima će na teren izaći Partizan i Crvena zvezda? (ANKETA)

Objavljeno: 15.02.16 u 00:15

Crvena zvezda i Partizan završili su pripreme pred nastavak sezone u Superligi Srbije i već se može zaključiti u kojim će sastavima istrčati na teren u Humskoj 27. februara, kada se igra jubilarni 150. „večiti derbi“.

Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku nije izgubila nijednog bitnog igrača. Okoscnica tima je tu, a došle su novajlije poput Damjana Le Taleka, Edsona Silve i Davida Babunskog. Od tri pojačanja mesto u prvoj postavi mogao bi da izbori samo Francuz, koji je na pripremama činio vezni red crveno-belih. On je zadužen za „kreaciju“ Zvezdinih napada, dok je Marko Grujić sada prebačen bliže napadaču. Tako bi Crvena zvezda 27. februara na stadion u Humskoj mogla da izađe u sastavu:

Kahriman – Petković, Luković, Jovanović, Ibanjez – Donald, Le Talek, Grujić, Katai, Srnić – Vieira.

Sa druge strane Partizan je izvršio velike promene. Zadnja linija je promenjena, Fabrisijo Dornelas se vratio kući, Balažic je teže povređen, a nema više u timu ni Petorvića i Lekovića. Desnog beka će u početku igrati Ivan Bandalovski, dok se Miroslav Vulićević u potpunosti ne oporavi, na poziciji štopera igraće novajlije Gogua i Marko Jovanović, a levo će ostati Subić. U sredini terena igraće novajlija Everton Luiz uz Darka Brašanca i najverovatnije mladog Sašu Lukića. Kao što znate Babović i Ninković su napustili Partizan u zimskom prelaznom roku.

Najveće promene tim novog trenera Ivana Tomića imaće u navalnom redu. Andrija Živković nije napustio crno-bele, ali na njega se ne računa za nastavak sezone, sem ako se ne desi čudo, te na kraju „zlatni orlić“ pristane na produžetak saradanje sa Partizanom. Njega će najverovatnije da zameni mladi novajlija Nemanja Mihajlović koji je odradio odlično pripreme ili iskusni Alen Stevanović. Druga strana terena ostaće pod komandom Oumarua, sem ako Kamerunac na kraju ne ode u Kinu (tamo još traje prelazni rok). U samom špicu nema sumnje ostaće Božinov. Tako bi Partizan mogao da zaigra u sledećoj postavi:

Kljajić – Bandalovski (Vulićević), Gogua, Jovanović, Subić – Everton, Brašanac, Lukić, Mihajlović, Oumaru – Božinov.

Ko je bolje odradio zimski prelazni rok?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

7 Komentara

  1. Mislim da smo jaci i bez Zivkovica i pozdravljam potez da se odstrani iz ekipe jer smatram da su Stevanovic,Mihajlovic,Omaru izuzetni igraci posebno Omaru veliko pojacanje je njegov ostanak jer moze da igra i krilo i spica neznam gde ga vidi Tomic takodje sumjam da ce Subic biti starter po svemu vidjenom igrace Bogosavac pratio sam cele pripreme partizana i Bogosavac je bio veliko iznenadjenje sjajan igrac da zkljucim jaci smo u veznom redu i odbrani everton je uneo agresivnost u vezni red Jovanovic i Gogua pre svega sigurnost i kvalitet u odbranu kao i izuzetnu agresivnost sto je preko potrebno izlaze daleko od gola sigurni su i brzi i lako se vracaju nazad za razliku od nulakao kao sto su bili Ostojic i Cirkovic koji nemaju agresivnosti beze od protivnickih igraca povalce se unazad Cirkovic nas je urnisao takvom igrom protiv zvezde,vojvodine…. povlacenjem unazad i otvaranjem prostora protivniku da sutira,asistira… zato smo i primili onoliko golova jedini kvalitietan stoper prosle sezone je Balazic ali nije imao sa kim da igra kada su oko njega panjevi kada kazem panjevi mislim tu i na Dornelasa i posebno na Petrovica slabasnog decka od 60 kg i nula igraca jer je odbrana najvaznija a u njoj treba da budu spremni,kavlitetni,snazni,agresivni igraci a ne panjevi patuljci od metar i zilet sa takvom odbranom nije nam ni trebao protivnik sami sebi smo davali golove.

    0
    0
    Odgovori
    • Omaru??Zar on jos igra u franjevackoj devojcici?????,sad ces i njega kao Zileta da blatis i napadas,jebali vas ilijev i tomic!!!!!! Svescete vi klub na srpsku ligu sto priznaces i nije neka steta jer nista nemate osvojeno u Evropi samo tuce primljenih golova uz minimum datih i osvojenih bodova. E za Zvezdu bi to bilo steta ipak je Zvezda Evropski i Svetski prvak eeejjj bre PRVAK EVROPE I SVETA!!!! Al ne razumes ti to sine glup si do koske!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ja bih ipak stavio Abua za špica, Mihajlovića za levo krilo a Alena za desno, umesto Subića Bogosavca. Ako niste primetili, imamo 5 stranaca a sme samo 4+2

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter