4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROCURELO: ‘Grof’ Božović već ima tim za početak proleća

Objavljeno: 12.02.16 u 10:15

Iako će u subotu Crvena zvezda odigrati još dva pripremna susreta pred nastavak sezone u Superligi Srbije, Božović već ima ‘zapisanih’ 11 igrača.

Ukoliko ne bude povreda i značajnijih promena zbog sličnih problema, Crvena zvezda bi na premijeru prolećne polusezone trebala da izađe u ovom sastavu i to u formaciji 4-5-1.

Na golu je siguran Kahriman, a ispred njega se ništa nije menjalo, i pored dolaska Brazilca Edsona, pa će četvorku činiti Petković, Jovanović, Luković i Ibanjez. Vezni red pretrpeo je jednu promenu, očekivano, te će Srđana Plavšića koji će šansu vrebati sa klupe, zameniti novajlija Damijen Le Talek.

Ostatak ‘veze’ ostao je nepromenjen, tu su Donald, Grujić, Katai i Srnić. Napad će takođe ostati nepromenjen, predvodiće ga jesenas odlični Ugo Vijeira, koji je na pripremama doživeo blažu povredu stopala, ali su snimci pokazali da će moći da bude na raspolaganju Božoviću za meč protiv Mladosti.

Kahriman – Petković, Jovanović, Luković, Ibanjez – Le Talek, Donald, Grujić, Katai, Srnić – Vijeira.

Prvenstvo Srbije se nastavlja za osam dana, utakmicama 20. kola.

0
0

4 Komentara

  1. Zlatibore pitaj Taru, dali pamti Zvezdu staru, Zlatibore pitaj Taru, dali pamti Zvezdu staru.
    Zvezda njemu odgovara, nece bit za igrace para, Zvezda njemu odgovara, nece bit za igrace para. Ovako ce to uskoro izgledati, sve je vrlo moguce pa i ovo, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. ovi u jesenjoj sezoni, nisu uspeli kup da izguraju do kraja, hoce titulu, pa da ih izbaci neko poput kairata ili slicnih ekipa, samo a podsetim crvena zvezda – borac 1:5 tezak poraz zvezde na njenom stadionu. no gledace se opet jos ovakvih scenarija dokle god se fudbal bude igrao, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba već uigravati Brazilca na štoperu sa Lukovićem pošto Vukašin ide mada će, verujem, Grof forsirati Vuleta po nalogu Terze da mu ne bi pala cena. Grujić ide isto na leto, ne verujem da će produžavati pozajmicu izuzev ako bude besplatna jer ovo se nikako ne isplati (milion € za polusezonu, a titula praktično obezbedjena) pa bolje forsirati Plavšića. Nisam najbolje upoznat sa pozajmicom Grujića, nadam se da traje i za kvalifikacije za LŠ. U suprotnom njegova pozajmica je bacanje miliončeta u vetar…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter