9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV TAJANSTVEN: Možda se desi još nešto, rok traje još par sati

Objavljeno: 12.02.16 u 16:10

Sportski direktor crno-belih nije želeo da govori o statusima igrača koji su na izlaznim vratima, ali ni o potencijalnim transferima u smiraj prelaznog roka.

Prilikom predstavljanja novih prvotimaca crno-belih Ivica Iliev ostao je ‘zakopčan’ po pitanju dešavanja u prelaznom roku, koji traje do večeras u ponoć.

Na pitanje novinara može li se očekivati neke aktivnosti do kraja dana, Iliev nije želeo da potvrdi, ali ni negira bilo šta.

Potvrdio je da je Predragom Lukom sporazumno raskinut ugovor, a o statusu Lazara Ćirkovića i Živka Živkovića nije želeo da govori jer su kako je kratko odgovorio ‘razgovori’ u toku.

0
0

9 Komentara

  1. Vec posle derbija cujem povike „uprava napolje.’Najgore sto se ni posle toga nece nista promeniti,bez direkticve iz Nemanjine.
    Sa ovakvim upravama koje ne rade u korist Partizana vec ciganske komsinice mi cemo za par godina biti u rangu Novog Pazara.

    0
    0
    Odgovori
  2. Baš će se desiti, vidim sve dešava ali malo sutra. A i ko još veruje ovakvoj upravi koja ništa ne radi u korist kluba…. Nemam reči osim UPRAVA NAPOLJE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter