2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESTI SA KIPRA: Partizan dobio prvog golmana, a nije Bojan Šaranov?

Objavljeno: 10.02.16 u 11:11

Po svemu sudeći novajlija Bojan Šaranov neće biti prvi golman Partizana u prolećnom delu prvenstva.

Kako prenosi MocartSport, prva opcija Ivana Tomića na golu crno-belih biće mladi Filip Kljajić, koji je na gol Partizana stao kada je u klub došao Ljubinko Drulović. Mladi čuvar mreže se nije istakao kao ni većina igrača „parnog valjka“ u jesenjem delu prvenstva, ali je na pripremama briljirao i pokazao da je u boljoj formi od iskusnog Bojana Šaranova. Posebno se istakao na poslednjem prijateljskom meču protiv Tosne kada su crno-beli slavili sa 1:0. Ivan Tomić i trener golmana Radiša Ilić su se složili da šansu od prvog kola treba pružiti mladom Kljajiću.

To znači da će Šaranov sesti na klupu i čekati svoju priliku, baš kao imladi Marko Jovičić. Na Živka Živkovića, koji je zabeležio najviše nastupa jesenas, se više ne računa. On je u potrazi za novim klubom.

0
0

2 Komentara

  1. To su smo nagađanja, ništa više. Šaranov je branio na dosta više utakmica, ostavio bolji utisak jer je odbranio nekoliko sigurnih golova i smem da se kladim da će on biti prvi golman.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter