6
Domaći fudbal

GROBARI, SPREMITE SE: Legendarni Argentinac pojačava tim iz Humske?! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.16 u 19:58

Crno-beli na dobrom putu da dobiju ogromno pojačanje!

Prema pisanju portala „Volim Partizan“, legenda River Plate, nekada jedna od najvećih mladih nada svetskog fudbala, mogao bi u finišu prelaznog roka da obuče crno-beli dres.

U pitanju je 32-godišnji Fernando Kavenagi, napadač koji trenutno igra u APOEL-u iz Nikozije.

Pored Rivera i Apoela, Kavenagi je nastupao i za Spartak iz Moskve, francuski Bordo, brazilski Internasional, Viljareal i meksičku Pačuku. Za Argentinu je odigrao četiri meča.

Pogledajte golove zbog kojih je Kavenagi svojevremeno bio jedan od igrača od kojih se najviše očekivalo:

(Izvor: Youtube/River Plate DM)

0
0

6 Komentara

  1. mazu nam oci, ali govnima, jer nismo ni mi vise budale. dovode nam strance, takozvane bombe, a uspjeli su otjerati jednog zivkovica. ne govorim samo o ovoj upravi, vec i o prethodnoj. dok se mi dizemo preko interneta, klub nam unistavaju lopovi, a sipku vode cigani. ne prave oni nas lude, mi sami sebe pravimo ludima. i jesmo ludi, jer ne zelimo da poduzmemo nista. neki bi mozda i zeljeli, ali ne mogu jer zive izvan granica srbije, dok beogradjani svakodnevno kenjaju a dodju na utakmicu jednom u sezoni, i to na derbi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel ima logike da u Partizan dodje igrac pod ugovorom?Ja mislim da nema.Kad transfer propadne kao po obicaju onda ili ce da izjave kako uopste nisu pregovarali sa ovim igracem,ili ce izjava biti tipa eto hteo je on,ali zena mu nije dala.
    Dok su nam u upravi,vazure,Nedici,Vucelici i ostali sljam sa dna kace nikad mi pravo pojacanje u Partizanu necemo videti.
    Imacemo na pocetku prelaznog roka milion transfer bombi od kojih na kraju nece biti nista.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter