7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ PORUČUJE: Nisam ja tako dobar trener, bićemo sveži za derbi

Objavljeno: 10.02.16 u 14:43

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović, objasnio je zašto je utakmica sa Sibirom otkazana, ali i demantovao nove spekulacije koje su se pojavile u medijima.

Iskusni strateg otkriva da je na inicijativu Crvene zvezde otkazan prijateljski duel između crveno-belih i Sibira, koji je trebalo da bude odigran u četvrtak, 11. februara.

– Meč koji je trebalo da igramo protiv Sibira smo otkazali. Taj duel je i zakazan još ranije kada nismo znali koliko igrača ćemo povesti na Kipar. Da smo poveli 30 igrača, taj susret bi nam bio potreban, ali sada nije. U ovom trenutku nisam želeo da rizikujem da se neko povredi, ili da previše opteretim igrače, objašnjava popularni Grof.

U medijima se pojavila informacija da neko iz tabora Crvene zvezde „špijunira“ utakmicu večitog rivala, koji se takođe priprema na Kipru.

– Ne pratimo Partizan, uz svo dužno poštovanje. Crvena zvezda gleda samo sebe, jer želimo da se dobro spremimo za sezonu. Nećemo tempirati formu za derbi. Jednostavno, mislim da nisam toliko dobar trener pa da umem da tempiram formu za jedan meč, to je izuzetno teško. Gledaćemo samo da budemo dovoljno sveži za taj duel, poručio je Miodrag Božović.

0
0

7 Komentara

  1. Da si dobar trener, ne bi bio u Crvenoj zvezdi. Propao si u rusiji, a vani te niko ne traži. Ako budete sveži u derbiju kao kolege iz KK Crvena zvezda u poslednjem derbiju, loše ti se piše.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbolji trneri majke Crne Gore na čelu najsrpskijeg kluba. Uspjeh je garantovan! Đe bi Zvijezda sada bila da ne bi Grofa i Radonje? E VIVO VERO MONTE NEGRO!

    0
    0
    Odgovori
  3. Grof jeste dobar trener, stvarno jeste za ovu JSL, narocito kad mu se dovedu dosta dobri igraci,( koji uskoro ce biti nezadovoljni,jer nece biti za plate, pa ce ucenjivati klub, ili pad forme(, ili ako jos u timu zatekne po kojeg dobrog igraca koji nije otisao preko, ali treba biti majstor u struci i od ekipe koja je pred ispadanjem, sa skoro amaterskim igracima, podici igru i osvojiti jedno od prva tri mesta, e to se vec zove uspeh, to samo da je preuzeo jednu ili dve lige nize neki tim, a ovako imati pojacanja i napraviti nesto, pa to bi znao i jos po koji trener iz JSL ili iz PRVE LIGE SRBIJE, zar ne? mislim da jesam u pravu. Najlakse je biti trener sa dobrim izborom igraca, ali ljudi, ti igraci igraju za pare ne za simpatije i aplauze, uskoro dolazi nezadovoljstvo, pad u igri,pad forme, i na kraju losi rezultati, uskoro ce to zvezda osetiti na svojoj kozi,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Odsad kad hoces nesto da lupis raspitaj se malo dalije grof VEC vodio ekipu u srbiji kojaje ekipa, kakav je bio tim (stobi ti reko OSREDNJI a bioje i LOSI odd toga) kad to saznas onda KOMENTARISI!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Ko iz Rusije dodje u Zvezdu, stvarno je dobar trener, iz RUSKE lige u JSL, cestitam. Uskoro ce biti,put pod noge pa na put, ka evropi ili ko zna gde,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter