6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV SA PENALA ZA USPEŠAN ZAVRŠETAK PRIPREMA: Partizan savladao Tosno

Objavljeno: 09.02.16 u 15:56

Ekipa Partizana savladala je ruskog drugoligaša, ekipu Tosna, rezultatom 1:0. Jedino gol postigao je Valeri Božinov sa bele tačke.

Sedmu prijateljsku utakmicu fudbaleri Partizana rešili su u svoju korist – 1:0. Iako bez mnogo prilika, meč je obilovao izuzetno angažovanom i borbenom igrom sa obe strane.

Trenutak odluke dogodio se u 67. minutu, kada je Brašanac oboren u kaznenom prostoru tima iz Rusije, da bi Valeri Božinov iskoristio najstrožu kaznu i obezbedio petu pobedu Partizanu u okviru priprema.

Pre ruskog drugoligaša, Partizan je savladao Kluž (3:1), Arsenal iz Tule (1:0), Jong Ča iz Kine (2:0) i Šahtjor iz Soligorska 2:1, dok je nerešeno odigrao protiv ruske Ufe (0:0) i Volgara (2:2).

Fudbalerima Partizana predstoji povratak u Beograd 11. februara, nakon čega je u planu poslednji kontrolni meč sa Teleoptikom, pred početak drugog dela šampionata i gostovanja OFK Beogradu.

0
0

6 Komentara

  1. Kada sam dao podršku Živkoviču onomad, napisao sam mu da izdrži do derbija jer će ova uprava dotle trajati. Sa ovakvim timom uz ovakav prelazni rok, Partizan neče osvojiti kup, niti će biti treći u našoj ligi. Bez Živkovića, Abubakara i Ninkovića Partizan liči na pijanu gomilu, Niko ne zna da preda loptu, a još manje da je primi. Više pogrešnih pasova, nego uspešnih,a znamo šta samo jedan pogrešan pas donosi ekipi protiv jakih timova. Loš prizem lopte je odlika slabo tehnički potkovanih fudbalera. Zvezda. Čuka, Vojvodina su sigurno ispred. Ne može se pobediti samo trčanjem i presingom, znaju ljudi i kroz noge da ti provuku.

    0
    0
    Odgovori
    • Kad je on i dao gol osim iz penala, ili u doacem prvenstvu.
      Sta je uradio u Evropi?
      Svi koji su imali evropski kvalitet, odose…
      Moja ljubav prema klubu…koga interesuju pravi navijaci!

      0
      0
      Odgovori
  2. tosno je iz Rusije neznalico ciganska.Nego interesuje me zar je kljajic bolji golman od Saranova po meni Kljajic je rupa teska.

    0
    0
    Odgovori
    • Znam da su iz Rusije paljevino jedna sto se palis,nije ni cudo sto nisi shvatio moj komentar tipa crnog humora,posto je na Sportskoj Centrali pisalo da ste danas trebali da odigrate poslednju pripremnu utakmicu protiv Doksa Katokopija iz Nikozije koja zauzima mesto u sredini tabele tamošnjeg prvenstva i na čijem stadionu je Partizan obavio gro treninga tokom boravka na Kipru. Nego kada ces ti nauciti da pises Del Pjero npr. sa velikim slovima,kao i Tosno sa velikim slovom pogotovo kada je to pocetak komentara tj pocetno slovo…Pa razmak izmedju tacke i reci Nego…Pa Kljajic se pise sa velikim slovom K osim ako te ne drmaju kompleksi jer je branio za Zvezdu…Mogao bi negde i zarez da stavis ha,ha,ha..Javio se nepismeni Grobar da proziva nekog ha,ha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter