14
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZASMETAO IM ČETNIČKI VOJVODA: Hrvati iscenirali skandal u Beogradu, reagovala UEFA (FOTO)

Objavljeno: 08.02.16 u 08:52

Pre početka jučerašnjeg meča 3. kola C grupe Evropskog prvenstva u futsalu, koje se održava u Beogradu, desio se mali incident. Naime, naši navijači su komšije koje su igrale protiv selekcije Rusije dočekali sa srpskim zastavama i obeležjima Novorusije i Donjecke Republike, ali i transparentom na kom je bio oslikan lik popa Momčila Đujića koji je u Drugom svetskom ratu sa svojom četničkom jedinicom zaštitio srpsko stanovništvo od pokolja ustaša na prostoru tadašnje tzv. Nezavisne države Hrvatske. Predstavnici reprezentacije Hrvatske požalili su se UEFA nakon čega je transparent uklonjen sa tribina, a utakmica nesmetano odigrana.

FOTO: Index.hr/Printscreen
FOTO: Index.hr/Printscreen

Za transparent se pobriinula UEFA, a za uklanjanje Hrvatske sa prvenstva selekcija Rusije koja je remijem sa „vatrenima“ obezbedila prvo mesto u grupi C i susret sa Azerbejdžanom u četvrtfinalu.

0
0

14 Komentara

  1. стари хрватски комплекс…слава момчилу ђујићу,спасао је толико народа сигурне смрти,ја бих му доделио булевар у сваком граду у србији…мало би и то било…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ove tri cice hrvatice su malo tamne da nisu gance lečka,au da zamalo da zaboravim oni imaju morje pa su se isunčale najverovatnije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Keva je imala ortaka sa faksa sa Rudnika koji nije znao godinu kad je rodjen, jer su mu Cetnici pobili celu familiju i komsije u selu,nije imao cak ni ko da mu kaze koje se godine rodio.
    Pa se vi radujte Cica Drazi i cetnicima.

    0
    0
    Odgovori
  4. Хрвати су велики комплексаши и то се променити неће! У свему смо испред њих! Могу само да нам завиде!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter