0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA I NA PRIPREMAMA ‘OKREĆE’: Grujić i Vijeira vodili crveno-bele do pobede

Objavljeno: 06.02.16 u 13:47

U prvoj do dve za danas planirane provere fudbaleri Crvene zvezde na pripremama na Kipru savladali su Atlantas sa 2:1 (0:1).

Oba gola za crveno-bele postigao je Marko Grujić, a kod oba pogotka učesnik je bio i Hugo Vijeira.

Ali da krenemo redom. Iako je bilo najavljeno da neće igrati danas u timu Miodraga Božovića našao se i brazilac Edson Silva koji je bio prilično dobar sve do trenutka kada je u 32. minutu skrivio penal iz kog su Litvanci došli do vođstva i odneli ga na poluvreme.

Međutim, već na startu drugog dela Marko Grujić je poravnao rezultat i to posle odbitka nakon udarca Huga Vijeire. Nastavila je Zvezda da napada, ali je do gola odluke čekala sve do 77. minuta, kada su ponovo krivci za pogodak bili Portugalac i sprski reprezentativac. Odigrali su „dupli pas“, a mladi Grujić je rutinerski loptu gurnuo u gol rivala.

U 82. minutu Aleksandar Katai sa jedne i Jokšas sa druge strane su isključeni iz igre zbog međusobnog koškanja.

Od 16 sati Crvena zvezda će odmeriti snage sa ruskim Volgarom iz Astrahana koji je ranije danas odigrao nerešeno 2:2 sa Partizanom.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Crvena zvezda – Atlantas 2:1 (0:1)
(Grujić 48, 77 – Sila 32pen)

Crvena zvezda: Kahriman (Stanković 81) – Cvetković, Luković, Edson (Stojanović 60), Ibanjez – Donald, Le Talek, Grujić, Katai, Srnić i Vijeira.
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter