40
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

GLAS NAVIJAČA: Ovako su Grobari ocenili rasplet ‘slučaja Živković’

Objavljeno: 04.02.16 u 19:33

Svoj sud o sagi oko statusa Andrije Živkovića dali su i navijači Partizana.

Na fejsbuk stranici ‘Гробари Југ!!!’ oglasili su se navijači Partizana koji su mahom stali na stranu svog kluba, koji je iznad svega.

– Andrija Živković nije hteo da produži ugovor i zbog katastrofalnog ugovora koji su potpisali Ružić, Đurić i ostalih ljudi iz bivše uprave Partizan će morati da plati 2,5 miliona €. Jedino što nas zanima je interes našeg kluba, a taj novac će morati da se plati iz kase Partizana.

Neka je sramota svakoga ko je u ovome učestvovao, a posebno porodicu Živković kojoj nije bilo bitno da se oduži svome klubu, svojim navijačima i ode ili ostane u klubu kako dolikuje jednom igraču kome je Partizan pružio sve uslove da postane igrač kakav je danas. Nažalost, pobedio je novac i želja da se uzme 50% profita od prodaje.

Mi ne pišemo saopštenja, ne obraćamo se javnosti, naš glas želimo da čuju samo sadašnji i bivši fudbaleri Partizana da ako se budu ovako ponašali prema svome klubu neće biti dobrodošli u naš klub, niti će imati podršku u reprezentaciji naše zemlje.

Partizan je iznad svih nas i postojaće i postojao je pre i posle naših života i karijera. Ostaće upamćeno samo ono koliko je ko pružio svome klubu.

0
0

40 Komentara

  1. alo partizan ti je sve pruzio,naplatices ti lovu za par god preko………….ne razumem,mozda te azu ovi nasi ali trebao si zbog partizana da izdrzis……on te izrodio….??????

    0
    0
    Odgovori
  2. PISITE U SVOJE IME.VAMA JE ISTA TA UPRAVA PLATILA DA TAKO PISETE.NEMATE NIKAKVO PRAVO PISATI U IME SVIH GROBARA.MI VOLIMO I ZIVIMO ZA KLUB A VI ZIVITE OD KLUBA I TO JE RAZLIKA.ZIVKOVIC IMA PRAVO DA ODABERE GDE CE NASTAVITI KARIJERU. UMESTO DA TRAZITE KRIVCA U PRETHODNOJ UPRAVI KOJA JE I SKLOPILA UGOVOR VI NAPADATE ZIVKOVICA.TU SE I VIDI KO STE I STA STE.VI STE BILI MARIONETE PROSLE UPRAVE A SAD STE I OVE

    0
    0
    Odgovori
  3. U čije ime se ovo piše? U moje NE! Mogu samo da pišu oni kojima se sve dosadašnje Uprave dodvoravaju, i koje plaća za sve. Mene niko ne plaća da navijam i ne delim njihovu žal za 2,5 miliona. Oni su videli sebe u toj cifri

    0
    0
    Odgovori
  4. I Duleta su ti tzv navijaci prodali . To su placenici bez casti i obraza. Ispade da dete od 19 godina je krivo za sudbinu naseg voljenog kluba. Nije nego . Polusvet , mafija lopovi i spletkarosi…. Sve je ovde trulo….

    0
    0
    Odgovori
  5. Sada su i placenici sa tribina poceli da pisu saopstenja,hahahaha.Upravo je polovina juga placeno da navija i ima ih gotovo polovina janicara i prebega iz drugih klubova a nisu dosli iz ljubavi prema klubu,nego novcu.Takodje i bivsi clanovi uprave,Ruzic i frizura,koji su najvise namestali utakmice,namestili su i ovaj transfer.Od ovih 2,5 miliona,koja navodno idu Zahaviju,minimum polovina ide njima dvojici a mozda i sve a Zahavi ce vec zaraditi putem narednog transfera jer on mora da se pita i za naredni.

    0
    0
    Odgovori
  6. Bravo Grobai upravo je to sustina svega.Nikada vise njegova slika nece setati JUGOM ili nekim drugim stadionom..Zahvali se ocu za sve.

    0
    0
    Odgovori
  7. Koliko ja shvatam, treba da je sramota Zivkovica a ne sam vrh Partizana koji pravi stetne ugovore za klub i sam nas fudbal u celini?? Eee zemljo otvori se. Po ovome , neko moze da radi sta hoce a kada neko ne zeli da se bavi takvim stvarima eee on je kriv?? Ovi koji sebe nazivaju Grobarima pljuju po najboljem igracu koji nista nije uradio lose za klub, optuzuju ga da hoce samo pare, kao da nece nikada u zivotu da vidi pare a oni koji prave takve ugovore, sta je sa njima?? Nista, nikom nista jer je kriv Zivkovic?? Ovaj slucaj je tipican slucaj totalno poremecenih vrednosti i odnosa u drustvu u ovoj zemlji. Nesposobni i lopovi imaju svu vlast i rade sta hoce a pametni i sposobni beze i skalanjaju se u stranu jer ne zele da ucestvuju u takvim stvarima i totalnom rasulu??

    0
    0
    Odgovori
  8. Najgore je to što smo mi u Srbiji navikli da nas svi jašu godinama, pa ne znamo koja su nam prava… Dakle, nedopustivo je ovo što se dešava sa Živkovićem, ali obzirom da u državi niko ne reaguje, nemojte se iznenaditi ukoliko zbog ovakvog ponašanja, Partizan popije ozbiljnu kaznu od krovnih organizacija – FIFA ili UEFA. Lako je siliti se kada si u Srbiji zaštićen, ALI I NAD POPOM IMA POP!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Zašto da popije kaznu od UEFA ili FIFA?! Ovde se radi o nedisciplini i neoštovanju kluba i Partizan, upravo po pravilima te dve krovne organizacije ima pravo da ga suspenduje (kazni). Još ako trener kaže da ne računa na njega šta ima dalje da se priča…

      0
      0
      Odgovori
  9. trebalo je reagovati jesenas, sada je kasno, kada corav progleda daleko vidi(mislim na zivkovica starijeg), da mi imamo ljude u vlasti kao cigani i on bi kao rajkovic,grujic , ali cigani vode sve u zemlji pa su i ovde umesali prste, partizan im je sve dao mali seljacic nece da potpise , kazniti sebicnjaka “ neka sakuplja lopte od sedam do tri u zemunu pa neka ide u junu“ a sa drugia pamet u glavu

    0
    0
    Odgovori
  10. sramota je sto su vam za sve cigani krivi svako cisti svoja go.. i ispasta za gerske a sto se tice malog zivkovica i treba tako…. dokle vise da nam upropastavaju talente zarad licne dobiti shatro vernih svojim klubovima i iz kog god kluba bili to su sve nasa deca i nasi reprezntativci i svi zvezdasi partizanovci pazarci vojvodjani ……….. stanimo u odbranu nase dece i nasih talenata uostalom i nas samih koji zivimo za klubove, reprezentaciju,za Srpski sport

    0
    0
    Odgovori
  11. Волим Земун, Офк-у, Рад
    Олимпиакос и Звезду,
    Баш ме брига за њих све
    јер ја живим од тебе,
    Партизане плати ме…

    0
    0
    Odgovori
  12. Ako su ga kaznili. G…. jedno malo…ej da ti neko da blanko papir i da odbijes cak i to…strasno kakva drskost…zasto se mladi covek ponasa tako,zar ce malo zaraditi u zivotu,a pr tom ovde ne gubi nista…uprava je katastrofa i iz godine u godinu navikli smo da je uprava tu samo da krade,ali igraci se nikada nisu ponasali ovako,bez obzira na sve…tuzno je sve ovo,kad prvo onaj koji igra ne postuje klub koji mu je dao parce hleba,pa preko ostalih. Do nacijaca koji su placenici obicni,mene a i ostale grobare iz srbije je partizan samo kostao,ali dali smo to iz ljubavi,a ne kao sacica jadnih grobara koja je tu zbog novca…ne bi me cudilo da nekog od njih vidim na severu,ako sto su oni dolazili kod nas…jad jad jad..

    0
    0
    Odgovori
  13. Nije mi jasno ciji vi to interes zastupate, interes kluba ili licni interes. Ako Zivkovic nije belo roblje zasto onda otac trazi 15% od ugovora. A ako je Andriji stalo do kluba zasto ne produzi ugovor, sta ima da se ceka kraj ugovora. Sta cekati, da na kraju kaze CAO… Vi koji branite porodicu Zivkovic ili ste cigani ili oni isti koji su svakog meseca bili za smenu trenere.

    0
    0
    Odgovori
  14. A za saopstenje sutra isplata i to u debljim kovertama. Svi bivsi Radovci, cigani, ofkovci i zemunci koji su naprasno zavoleli Partizan, sada mogu da se opare. Podrska za Zileta, uprava napolje.

    0
    0
    Odgovori
  15. mars is svetinje zivkovici,ocete pare epa dobicete sutra, al malo sutra.trazio je i pantic pa evo ga sad nema 2 minuta ukupno odigrano,tako Ce biti i sa ovaj,al trazio je pa nek dobije.
    ZIVEO PARTIZAN!

    0
    0
    Odgovori
  16. Podrska za ZIVKOVICE! A OVA UPRAVA JE NAJCIGANSKIJA U ISTORIJI PARTIZANA!!! PA ZAR PREDHODNA UPRACA VEC NIJE UZELA NOVAC ZA ZIVKOVICA SAMIM TIM STO GA JE UVALILA ZAHAVJJU, TAKO DA JE UZELA NOVAC NE PITAVSI MALOG ANDRIJU DA LI JE ON SAGLASAN SA TIM STO ZNACI DA SU OVO NAJVECI CIGANI U ISTORIJI PARTIZANA!!!

    0
    0
    Odgovori
  17. ni ova uprava neće biti bolja ali sramota je šta rade živkovići kada drugi nisu imali ni za kiflu oni su imali ipogaču i malo im je ali i ova uprava mulja kneževića nema ni na mapi ajebavo je partizan u prvenstvu kao budale za njega ima mjesta u partizanu možda i za trujića pustite mlade da igraju dobri su pa ih prodajte i novce u svoj džep

    0
    0
    Odgovori
  18. Mrš stoko iz svetinje
    Govore da Đorđević ciganin i ona jajara Jovica Živković kuju celu priču što je i tačno,ali ni Andrija nije nevin.Da je pristao da produži bilo bi sve drugačije,ovako je najgore po klub ali i po njega tako da mi sa jedne strane milo!

    0
    0
    Odgovori
  19. A da ostavite momka na miru .ako ćemo propasti zbog 2.5miliona neka propadnemo,dosta je lopova u upravi nedaj se Žile negde mora da bude kraj kriminalcima koliko su samo para uzeli od Partizanove dece a uvek im neko drugi kriv.

    0
    0
    Odgovori
  20. Ovo je za nauk, pocevsi od odabira igraca, koji moraju da budu PRVO GROBARI, cestiti i odani ljudi, a samim tim pravi profesionalci koji ce savesno i sa ljubavlju igrati za VOLJENI KLUB, GRB i SVETE CRNO-BELE BOJE SLAVNOG KLUBA, kao i kontrolisan RAD UPRAVE, TRANSPARENTNO POSLOVANJE I ODSTRANJIVANJE „TRECE STRANE“ I MESETARA IZ PARTIZANA !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  21. Pravi navijači Partizana se stide svega što su u ime kluba Uprave (obe) uradile u ime Partizana sa svojim detetom Živkovićem. Glad za novcem je bila jača od časti Partizana. Po svaku cenu su hteli da opravdaju svoj potpis na Ugovoru koji je klub potpisao sa Zahavijem. Podsetiću naše kvazi navijače da je Upava Partizana, ova ili ona, nebitno je, dakle Uprava Partizan, potpisala Ugovor u kome stoji da će privoleti Andriju Živkovića, po svaku cenu da potpiše novi Ugovor, najkasnije 6. meseci pre isteka sada važećeg Ugovora, sa FK Apolon (Zahavijev klub). Ova uprava to javno i doslovno pokušava da opravda, gazeći sve što su predhodne generacije decenijama gradile. Ovo nije Partizan koji ima čast i ponos, ovo je Partizan koji vode jajare!

    0
    0
    Odgovori
    • Slazem se da su „jajare“, ALI te jajare su u amanet ovoj nazadnoj upravi po zadatku OSTAVILI 4-5 milki duga iako bez GENERALNOG SPONZORA, a crveni bankomat iz komsiluka 60 000 000 evra DUGA I PORED GASPROMOVOG SPONZORSTVA OD 13 000 000 evra ???!!! Ej bre, ove „nase jajare“ su MNOGO MANJE OD „JAJARA NARIKACA“ AKO JE ZA NEKU „UTEHU“ !!!

      0
      0
      Odgovori
  22. VELIKA STETA ALI SA NA STRANI KLUBA 100 % ! DECKOV OTAC JE TOLIKO ALAV , ALI ANDRIJU TO NE OPRAVDAVA JER TREBA DA MISLI SVOJOM GLAVOM … NIJE MALOLETAN !!!!

    0
    0
    Odgovori
  23. 50 godina navijam za partizan,shvatam interes lopova iz uprave i placenih navijaca sa juga.ali podrška za zila.Pošto ne živim u srbiji pitam se da li postoji FSS i čiji je reprezentativac A.živković.Ko će posle ovakve bruke puštiti svoje dijete u partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter