7
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NIŽE TRIJUMFE: Sjajan gol Mihajlovića, Živković se više svađa nego što igra

Objavljeno: 03.02.16 u 11:50

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Jončan Šinjazuan rezultatom 2:0 (1:0) u trećoj prijateljskoj utakmicu na pripremama u Nikoziji.

Plan Ivana Tomića za treću pripremnu utakmicu na Kipru bio je da prva postava odigra prvih 60 minuta, a zatim da na teren uđe kompletno izmenjena postava i odigra poslednjih pola sata. A već popodne od 17:30h crno-beli će igrati novu utakmicu protiv ruskog tima UFA kada će situacija biti obrnuta.

Utakmica protiv kineskog tima koji trenutno zauzima sedmo mesto u svom šampionatu pokazala je da su noge igračima još uvek ‘teške’, ali su se i istakli ‘neki novi klinci’ koji bi mogli da budu oslonac Partizana u narednom periodu.

Poput Nemanje Mihajlovića koji je posle dve dobre partije protiv Kluža i Arsenala iz Tule konačno došao do gola. U 38. minutu je sjajno prošao po levoj strani unutar kaznenog prostora, izborio se za situaciju ‘jedan na jedan’ sa golmanom, a onda poslao visoku loptu gotovo u rašlje gola, iako je bio dosta iskosa od gola.

U prvom delu meča odlične prilike propustili su još upravo Mihajlović u petom minutu i Valeri Božinov u devetom kada je posle šuta glavom pogodio prečku.

U prvom poluvremenu desila se i ne tako lepa situacija kada je Andrija Živković, koji je ovih dana u centru skandala zbog odluke da ne produži ugovor sa crno-belima, bez razloga odbrusio Valeri Božinovu.

U jednom momentu rekao je ‘Ja sam budala što ti dajem loptu. Kao da bi ti meni dao’ – rekao je sebi u bradu Živković, na šta mu Božinov nije odgovorio ništa. Ovo nije prvi put da je Živković nervozan na Kipru, pošto je u prethodna dva pripremna meča često burno reagovao, šutirao loptu, a gotovo ništa nije pokazivao na terenu.

Tako je bilo i ovog puta, verovatno zato što u 12 sati ističe i poslednji rok da se izjasni oko svog statusa u Partizanu. U suprotnom biće vraćen u Beograd.

No, u drugom poluvremenu prva postava nije pokazala ništa do ulaska drugog tima u 60. minutu. Tada je sa kapitenskom trakom na ruci ekipu predvodio mladi Saša Lukić i na najbolji mogući način je to opravdao.

Rezantnim udarcem po zemlji iskosa sa desne strane Lukić je pogodio suprotan ugao i tako postavio konačan rezultat 2:0.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

 PARTIZAN (prvo poluvreme): Kljajić – Vulićević, Gogua, Jovanović, Bogosavac  -Everton, Brašanac – Saša Ilić, A. Živković, Mihajlović – Božinov.

PARTIZAN (drugo poluvreme): Jovičić – Bandalovski, Stevanović, Milenković, Subić – Jevtović, Lukić – Kosović, Golubović, Fofana – Vlahović.

[/stextbox]

 

0
0

7 Komentara

  1. stvarno neznam dokle viseeeeee bando lopovska pa oglasise se sve lopurde da opljunu dete a to dete je svetski prvak djuro lopurdo zeko i bjeko i ko zna ko jos niste dostojni kopacke da mu brisete . klub pored vasih prodaja lopovskih svake godine ide pod katanac i viste sad ti koji se sekirate za penale koje treba da plati zivkovic ni kriv ni duzan a lopine treba da kazu de su napr te pare od tih mafijasa zahavija i ostalih

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je propaganda protiv mladog Zivkovica koju vodi uprava kluba i verovatno treca strana iz ugovora koju Zivkovic nece da potpise zato sto nezna gde novac ide.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja imam 58 god. mesec dana da treniram igraću kao ova nazovi deca od 18-19 god. Pa jedan hirurg prima 10-1000 puta manje od njih, da ne pominjem ostale delatnosti. Pa kako igraju pogledajte posete na utakmicama, nekoliko stotina gledaoca i to prijatelji, rodbina i plaćeni deo navijača. Dosta je više nazovi zvezda, jedan potez na 10 utakmica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa samo vas slusam i gledam.Ceo svet otima se za nasu decu a mi ih teramo.Zbog koga i cega?Zbog toga sto nece da se sagne da vas ljubi u dupe ili zato sto gospodo talentovane i dobre igrace treba platiti.On bi bio pravi kada bi igrao za dzabe,onda po vama bi bio pravi Partizanovac,onda bi po vama voleo klub.E pa gospodo malo ste se zajebali,prvenstveno na sve iz uprave Partizana mislim.Niko nije duzan da ostavlja deo sebe na terenu zarad kvazi ljubav,kazete da je profesionalac,pa kada je profesionalac a i kvalitetan igrac ,potvrdio svojom igrom,odresite gospodo kesu i platite coveka,ili ga pustite da ide tamo gde ce ga mnogo vise ceniti nego iko ikada u zemlji Srbiji.Nabedjene talente i tatine sinove pustacete da igraju i njima se klanjati do imbecilnosti,a kvalitetnu decu terate i gazite.Sram da vas bude.Prvenstveno tebe Ilijev,jer si bio fudbaler.

    0
    0
    Odgovori
  5. Zivkovic sa svojim ponasanjem ne zasluzuje da igra ni u Teleoptiku.
    Decka treba spustiti na zemlju izbaciti ga iz prvog tima i jedan trening u 6 ujutro i kraj price.
    Bozinov je za njega grobarcina i ne sme tako da se ponasa prema njemu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kao po obicaju i nekom „nepisanom“ pravilu, FKP nize uspehe u Evropi i Svetu, a u Srbiji „POSRCE“..KAKO TO..??!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  7. Nemojte da ste bezobrazni,nije tačno da se Žile sukobio sa bilo kim u timu,čak šta više delio je lopte i u situacijama kad je mogao da sam ide prema golu. Sramota je to što rade momku. ŽILE IZDRŽI,PROĆI ĆE I OVA MUKA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter