8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

NEMA KRAJA ‘SAPUNICI’: Partizanov novi rok za odluku Andrije Živkovića

Objavljeno: 03.02.16 u 12:26

Iako je kao poslednji rok određena sreda u podne, to je ponovo prolongirano, a sagi oko Andrije Živkovića još uvek nema kraja.

Koliko je Partizanu stalo da se razreši spor sa Andrijom Živkovićem govori još jedan potez kluba koji pokazuje želju da zadrži talentovanog igrača. Naime, kako prenosi ‘Blic’, produžen je rok za odluku mladog igrača do četvrtka.

Da li će to biti poslednji rok ili ne, ko to sada može da zna. U svakom slučaju, ne nazire se rešenje vrlo zapetljane situacije.

Navodno će ukoliko se Živković, njegov otac i zastupnik Predrag Đorđević ne oglasi, u tom slučaju će se sastati Radna grupa crno-belih, a već u petak Živković bi se avionom vratio u Beograd, jer bi bio odstranjen iz prvog tima Partizana.

Neki članovi rukovodstva su čak bili i za suspenziju, ali će sve verovatno biti poznatije sutra.

0
0

8 Komentara

  1. Andrija sto ih patis reci im prelazim u Zvezdu kad istekne ugovor i tacka. Neka znaju sad ili tad isto je svakako se gase.:) 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Боље би му било у Телеоптику него код вас да га плаћате „iDEA“ боновима;редовна плата,нема тужакања,не мора се сликати са криминалцима са потерница … а и перспективнија будућност!

      0
      0
      Odgovori
  2. Slušajte meni kao starom partizanovcu je više preko glave i q-rca ovog prepucavanja između kluba i igrača. Pa majkumu jednom treba preseći ili će te ga zadržati i platiti te penale ili ga jednom suspendujte i nešto rešite. Na šta ovo liči –na dozivanje gluvih telefona, i jedan veliki cirkus. Pa ljudi moji jedan igrač nije klub- bilo je tu mnogo većih i boljih igrača koji su dolazilili i odlazili a PARTIZAN je uvek taj koji ostaje i biće večan.Svi pametni i svi ludi. ovi sadašnji kukaju na prethodnu upravu o štetnom ugovoru, tata Joci od alavosti i pohlepe zinulo du.e za pare, – samo se bojim da posle svega ta Živkovićeva navodna* ljubav *prema klubu –ne košta samo mladog Živkovića -jer odbijati tolike milione zbog alavog oca, može samo da njemu šteti, pa će na kraju završiti kao mali Filip Janković, ili nekadašnja zvezda Danilo Pantić–zato mislim da je u interesu pre svega kluba da jednom prekine na ovaj ili onaj način taj cirkus oko Živkovića–jer ipak jedan pojedinac ma kako se on zvao i ma koliko vredeo ne može da se stavi iznad kolektiva, koji je zaslužan za njegov uspon

    0
    0
    Odgovori
  3. .. da klecite na kolenima,haha.Andrija druze,pa tebi su vec nasli zamenu iako potpises.Spasices klub a ti ces na klupu.Kupi katanac predlazem ti,pokloni im.Kao sto kaze Grobar do koske da je klub mit.Tu ih i posalji onda,neka postanu mit.

    0
    0
    Odgovori
  4. A za TO vreme, priprema se „prodaja“ ABUa i Bozinova i kupuje vreme za jos koju PROVIZIJU od strane trojanaca na celu Svetinje, dok ih ne OTERAMO !!! STOP KRADJI I DEVALVIRANJU NAJUSPESNIJEG KLUBA NEZAVISNE R. SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter