5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOKEZA POTVRDIO: Postoji jedna nameštena utakmica…

Objavljeno: 03.02.16 u 10:25

Potpredsednik FSS-a Slaviša Kokeza potvrdio je da postoje velike sumnje oko regularnosti jedne utakmice u okviru Kupa Srbije.

Velika polemika vodi se u Srbiji oko potencijalnih nameštanja utakmica, koja nikada nisu dokazana, ali da ih ima, potvrdio je i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

– Ima jedna utakmica za koju je gospodin Mirkov izneo prilične sumnje. Ne mogu da govorim da li je bilo nekih neregularnosti ili ne, ali desila se u Kupu Srbije. Naše službe rade na tome, ako bude nečega, obavestićemo javnost o tome. Ima dosta indicija da jedna utakmica u Kupu Srbije možda nije bila najregularnija – rekao je Kokeza za „Alo“.

Na pitanje da li misli na utakmicu između Crvene zvezde i Borca (1:5), Kokeza je odgovorio:

– Ne mislim, ali mislim na meč Kupa Srbije. Nije sporno da ne želim da vam kažem. Nemam šta da krijem. U toku je istraga i ne želim da je ugrozim, ali za desetak dana ću moći nešto možda više da vam kažem. Daćemo sve od sebe da sprečavamo nameštaljke. Ne tvrdim ni za ovaj meč da je bio neregularan, ali ima indicija da nisu sve stvari bile na mestu – rekao je Kokeza.

0
0

5 Komentara

  1. Sindjelic-partizan ili Vozdovac -partizan…uostalom,reci e neko iz uprave lopovskog kluba,koji kupuje i sudije i predsednike klubova.

    0
    0
    Odgovori
  2. Za sns lopova sve je regularno a u svakom kolu po 2-3 namestene za koje cela fudbalska Srbija zna npr Ofk-Cz, Spartak-Ofk,Cukaricki-Cz,Partizan-Borac,Radnicki-Spartak, Jagodina-Cz,Jagodina-Ofk…sve su to DOGOVORENE utakmice

    0
    0
    Odgovori
    • Pogodio si 3 utakmice ofk-zvezda,radnicki-spartak i borac-partizan ali tu su obe utakmice namestene i u cacku i na jna.Namerno nisi pomenuo partizan-metalac,,kao i namestanje uz pomoc sudija partizan-jagodina,partizan-spartak,vozdovac-partizan i partizan-cukaricki,s tim da tu nisu mogli da pomognu ni sa dva nepostojeca penala i iskljucenjem igraca cuke na pravdi boga.Namerno sam pisao sva mala slova osim na pocetku recenica,da me ne bi dezurni lektori ispravljali u komentarima,posto nemaju sta drugo da napisu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter