7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVER STIGLA NA MARAKANU: Došao sam da osvajam trofeje sa Zvezdom!

Objavljeno: 01.02.16 u 14:16

Brazilac zadužio dres sa brojem pet.

Nova Zvezdina uzdanica koja bi trebalo da predstavlja stub odbrane kadre da odoli izazovima na putu ka Ligi šampiona zove se Edson Silva.

Igrač koji je odigrao preko 110 mečeva za Sao Paulo, tokom svoje karijere najčešće je igrao na poziciji levog štopera.

– Ipak, da li ću to igrati i ovde, stvar je trenera, uklapanja sa ostalim saigračima… Što se mene tiče, spreman sam na sve što je potrebno.

Upitan da opiše svoj stil igre, korpulentni Brazilac je rekao:

– Pratim loptu, često sam u duelima, veoma dobar u prekidu… Nisam toliko brz, ali sam jak. Planiram da radim na popravljanju brzine.

Stamenom štoperu Zvezda je prvi klub u Evropi.

0
0

7 Komentara

  1. Ajd’ sto nisi brz, al’ sto si neobavesten, u raspalom klubu se „osvajaju“ samo PP-Aparati, a mozda ti je ZELJA da postanes VATRO-GASAC o trosku fk Pecurkane………

    0
    0
    Odgovori
    • Pp aparatiiii…kolko tebi nije good in the head. Mozda nije brz, al je TnT. A vi skupljajte pare za kosmodisk za vasu „GOGU“ jer ce od Vieire da dobije zapaljenje kicme, tj. … znas ti vec 🙂

      0
      0
      Odgovori
  2. I onaj SALAMA od prosle godine bese zver kad ga dovedose, hahahahahaha a ispade salama mortadela bez maslina hahahaha, koji ste vi bolidi to je neverovatno. A Parker kako ga beste zvaste??? HAHAHAHAHAHA

    0
    0
    Odgovori
    • A Bugarski Bebeto,Asen Nikolov?Samo vi da cutite sto se stranaca tice…pa oni Brazilci sto nisu nijednu tekmu odigrali pa ovaj zadnji Dornelas a za onog sto su skauti pokupili na gradilistu za vreme pauze za topli obrok ,dok radnici igrali fudbal i doveli ga u BGD i tek na aerodromu otkrili da je gradjevinar,da ne pricamo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter