7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’ U HUMSKOJ: Džigi ide pod Vezuv?

Objavljeno: 30.01.16 u 10:55

Kako italijanski mediji prenose Nikola Ninković je blizu selidbe na „čizmu“.

Ofanzivni vezista Partizana, a po potrebi i krilni napadač, Nikola Ninković karijeru bi mogao da nastavi u Italiji i to ni manje, ni više već u Napoliju. Mediji sa Apenina bruje o transferu „nestašnog momka“ Partizana u grad pod Vezuvom. Kako piše „Skaj sport“ sportski direktor Napolitanaca Kristijano Đuntoli već je počeo pregovore sa zastupnicima mladog fudbalera.

Ipak, popularni Džigi ne bi odmah obukao svetlo plavi dres, već bi prvo šest meseci proveo na pozajmici u Kjevo Veroni. Razlog tome je taj što je Napoli već ispunio kvotu igrača koji dolaze iz zemalja van Evropske unije, te bi Ninković bio prosleđen na Bentegodi. Partizan je odredio ove zime cenu za Džigija i ona iznosi 700 hiljada evra.

0
0

7 Komentara

  1. Cuj, ovo :“njegovi zastupnici“, kakvi crni zastupnici to je covek iz Kursumlije koji ima odgledana dva nocna turnira u Kursumliji i koji je jedno vreme vodio FK Kosanicu iz Kursumlije kada su bili u drugoj ligi , zatim se muvao po Radnickom iz Nisa, da bi jedno vreme mesetario po C. Zvezdi a sad je dosao red i na nas Partizan. Jadni smo mi klub kad nam decu vode seljaci iz Kursulije .

    0
    0
    Odgovori
  2. treba napraviti pametni potez, prodati ga za sumu sa kojom bi kupili saidubu sumu, to bi bio najbolji i najpametniji potez, dzigija u italiju, a sumu u partizan, pod hitno, ne cekati previse,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • A ti znaš kakav je igrač taj Suma Saiduba,sigurno si ga pratio…čuješ o nekome nešto i odmah lupetaš,bez ikakvog kredibiliteta.Verovatno su se raspitali dobro o njemu jer je pisalo da je gori i od ovg crvenka po karakteru i baš bi ga dostojno zamenio.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter