0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Goran Savić

ULOG ZA BUDUĆNOST: Zvezda renovirala prostorije za mlađe kategorije (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 29.01.16 u 19:57

U trenucima kada Zvezda živi sa ogromnim dugovima oko vrata, klub je smogao snage da pronađe novac i uloži ga u budućnost. Tačnije u mlađe kategorije, to jest u infrastrukturu. Tako su svlačionice koje se nalaze na „južnoj“ tribini potpuno sređene, čime su deca dobila adekvatne uslove za normalan trening.

– Sa dva terena koja poseduje Omladinska škola jako je teško napraviti ozbiljne igrače, pogotovo što na jednom terenu treniraju dve, tri, pa ponekad i četiri ekipe. Ljudi iz kluba nam izlaze u susret i pokušavamo zajedničkim snagama da nađemo rešenje za taj problem. To ide u dobrom pravcu, dobili smo čvrsta uverenja od generalnog direktora po pitanju reflektora, i nadam se da će to biti urađeno do kraja juna. Nama je najveći problem to što nemamo trening centar. Trening centar je normalna stvar za normalne klubove, jer kada deca treniraju u trening centru, time ne dozvoljavate roditeljima, menadžerima, svima koji nisu zaposleni u klubu da prisustvuju treninzima. Takođe, naša deca nisu navikla toliko da rade, jer se i dalje baziramo samo na talentu – istakao je na današnjoj konferenciji za novinare Dragan Mladenović.

Pogledajte kako danas i kako su pre renoviranja izgledale svlačionice i hodnici:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter