6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BANKA ZA KRAJ: Zvezda napunila mrežu Italijana

Objavljeno: 27.01.16 u 15:42

Poslednji meč u prvom delu priprema Crvena zvezda je odigrala protiv italijanskog niželigaša Zarje u malom mestu Bazovica na italijansko – slovenačkoj granici.

Tim Miodraga Božovića trijumfovao je sa ubedljivih 10:2 (6:0), a najbolji pojedinac meča bio je Hugo Vijeira koji je za 60 minuta igre postigao tri gola.

Mrežu Zarje pogađali su još Slavoljub Srnić i Predrag Sikimić po dva puta, Marko Grujić i Srđan Plavšić i Nikola Jovanović jednom.

Crvena zvezda se posle ove utakmice vraća u Beograd, gde će joj se sutra priključiti novi član, a potom 1. februara sledi put na Kipar gde će biti obavljen drugi deo priprema u trajanju od dve nedelje.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Zarja – Crvena zvezda 2:10 (0:6)
(Marsini 55, Tarable 72 – Grujić 6, Srnić 15, 38, Vijeira 24, 31, 60, Plavšić 30, Sikimić 78, 82, Jovanović 80)

Crvena zvezda: Supić (Vićić), Petković, Pavićević, Luković (Nikola Jovanović), Ibanjez (Ristić), Vukašin Jovanović, Donald (Sikimić), Grujić (Luka Ilić), Plavšić, Srnić, Vijeira (Jović)
[/stextbox]

0
0

6 Komentara

  1. Ljudi ovo je Italijanski sedmoligas jer me vi zaj*bavate alo bre sedmoligas pa ko jos igra pripremne utakmice sa sedmoligasem i to italijanskim kad njihova prva liga ima tri cetiri tima da vrede…. Ej sedmoligas!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Matori, ovo je RANA faza priprema…dobro je da su uopste odigrali tekmu jer jos uvek postoji opasnost od povreda… To je lagani trening mec, cisto da se razmrdaju i da ne budu monotone pripreme… Ne nerviraj se…

      0
      0
      Odgovori
      • Dzaba se trudis da objasnjavas,svako iole normalan ko prati fudbal zna da se pripreme za novu sezonu ili polusezonu obicno sastoje iz dva dela i da tu obicno bude 4-5 utakmica u svakom delu,timovi su naravno razliciti od prvoligasa do zonasa…Zvezda je vec odigrala 3 utakmice i 2 igraca su se povredila Adzic i Katai…Takodje svako normalan zna da nam na pripremama za sparing rivale ne mogu gostovati rivali kao Barselona,Real,Mancester,Bajern itd. Svakojakih komentara se covek ovde nagleda…

        0
        0
        Odgovori
        • Molim te ne lupaj kada smo to pa igrali pripremnu utakmicu sa nekom prvoligaskom ekipom navedi jedva cekam da cujem posto se u fudbal ocigledno ne razumes cim pominjes Real, Mancester, Barselonu i Bajern!!! Zvezda nikada nece imati priliku da odigra prijateljsku utakmicu sa prethodno navedenim ekipama, zato bolje cuti neznalice….

          0
          0
        • Vidim da si ti veliki poznavalac fudbala?! Od fudbala cini mi se da imas jedino to sto si sutnuo konzervu na ulici… Lepo sam ti napisao kako to funkcionise, a ti pominjes neznanje??? To sam ti i napisao jer imam dovoljno godina, ceo zivot sam u fudbalu…ali trosim reci jer ti zaista pojma nemas ni zasto se igraju te tekme, ni kada, ti si tipican „navijac iz novina“…ili sa portala….

          0
          0
        • Lupas ti opet bre pojma nemas,bolje se ne brukaj ovde vise. Pre nedelju dana smo odigrali prijateljsku pripremnu utakmicu protiv Kopra koji igra u prvoj ligi Slovenije,nemas blage veze a komentarises…Ako procitas moj komentar ja sam i napisao da se ne igraju prijateljske protiv Bajerna,Reala itd a ti isto to posle tvrdis ha,ha,nisi ni razumeo komentar a nesto prosipas pamet tu…Pokrij se usima kad nemas sta pametno da komentarises i bolje ti cuti…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter