9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI IZ KOPRA: Babunski u drugom planu, Zvezda bi mogla da dobije mnogo veće ‘pojačanje’

Objavljeno: 26.01.16 u 00:50

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije jedno od najvećih pojačanja koje će sigurno da obraduje Delije.

Naime, David Babunski je novi član Crvene zvezde i uskoro bi trebalo da se priključi saigračima na treninzima. Ipak, Makedonac neće biti najveće pojačanje lidera srpskog šampionata. Naime, kako je najavio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić „transfer bomba“ je na pomolu.

– Obavili smo razgovore sa šefom stručnog štaba Miodragom Božovićem. Blizu smo dogovora i sigurno ćemo u nekom kratkom periodu koji je ispred nas sa trenerom Božovićem produžiti ugovor, odnosno potpisati novi – istakao je Zvezdan Terzić.

Kako Crvena zvezda igra ove sezone, nema sumnje da bi za navijače ovo bilo najveće pojačanje i najlepša vest vezana za prelazni rok.

0
0

9 Komentara

  1. Od kada je ,,Babun,, zvezdin. Juče rekoste od sinoć, sada pišete da je zvezdi a koliko ja znam čovek nije ni došao u Beograd niti planira. Zašto lažete ove jadne nojeve ,zašto im raspaljujete maštu.? Te Babun, te Tele.

    0
    0
    Odgovori
    • A koji ti kurac trazis na sajtu Zvezde idi u Zapresic pa pitaj odakle je ovaj sto izjavi danas da je placao sudeje zarad pobeda rakarskoustaske tvorevine……….

      0
      0
      Odgovori
  2. „Rad“ bankomata se uskoro dovodi u pitanje, Aleksandar Dzikic ga je poslao na ponovni, visedecenijski remont !!!

    0
    0
    Odgovori
    • zele, ovo vise sa i oko zvezde nije za komentarisanje…da me ne prozivas ne bih se javljao … sve je toliko smesno … da nije zalosno po Srbiju i narod SRAMOTNO … slusam ogovor gradonacelnika malog : zasto matematicari … nisu bili na balkonu sa vaterpolistima … bas ljudi u i oko zvezde imaju razvijanu mastu … samo, sve je manje onih ko im vise bilo sta veruje…zele, uzivaj do citas vesti o zvezdi i ljudima koji su u i oko zvezde .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter