0
Evropske lige

LIGA 1: Šampion čeka Anže, derbi Olimpika na Žerlanu

Objavljeno: 22.01.16 u 09:37

Ovog vikenda nas očekuje 22. kolo francuske Lige 1 koje nosi nekoliko vrlo interesantnih utakmica.

Ovo kolo počinje duelom Rena i Gazaleka. I jedna i druga ekipa su bez poraza na poslednjih pet utakmica, ekipa Rena je zabeležila tri nerešena rezultata i dve pobede, dok je gosti imaju skor od četiri nerešene utakmice uz jednu pobedu. Nesumnjivo da će ovo biti prava borba za bodove, s obzirom da je timu iz Rena neophodan svaki poen u borbi za Evropu.

U subotu Pari Sen Žermen na Parku prinčeva čeka možda najveće iznenađenje lige Anže. Ekipa Anžea je ušla u Ligu 1 ove sezone i za sada zauzima visoko treće mesto. Sa druge strane ekipa iz Pariza je do sada bez poraza u ligi i verovatne želi da tako ostane i posle ovog kola. Pored ovog u subotu su na programu jos pet mečeva.

U nedelju nas očekuje pravi spektakl. Olimpik iz Liona će ugostiti imenjaka iz Marsej. Lion se nalazi u rezultatskoj krizi budući da je u poslednjih pet utakmica zabeležio samo jednu pobedu. Sa druge strane posle lošeg starta Marsej diže formu. Posle pobede nad Kanom u gostima od 3:1 želeće da započne svoj niz pobeda upravo protiv velikog rivala.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Petak, 22. januar
20:30 Ren – Gazalek

Subota, 23. januar
17.00 Pari Sen Žermen – Anže
20.00 Gengan – Bastija
20.00 Nant – Bordo
20.00 Lil – Troa
20.00 Monpelje – Kan
20.00 Nica – Lorijen

Nedelja, 24. Januar
14.00 Monako – Tuluz
17.00 Rems – Sent Etjen
21.00 Olimpik Lion – Olimpik Marsej
[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore


Pripremio: Kristijan Paunović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter