11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIĆE JOŠ POJAČANJA: Tomić nenamerno otkrio koliko još igrača dolazi u Partizan

Objavljeno: 19.01.16 u 11:12

Trener Partizana Ivan Tomić najavio je da bi tim koji predvodi sa klupe uskoro trebalo da bude dodatno pojačan, ali nije želeo da priča o imenima.

– Ne bih da spominjem imena onih za koje smo zainteresovani. Videćemo šta će se dešavati. Bolje je za nas, da nam se novajlija priključi na treninzima pre odlaska na Kipar, prenosi Žurnal Tomićevu izjavu koji je govoreći u jednini možda i nesvesno otkrio da će samo još jedan fudbaler stići u Humsku.

Sportski direktor Ivica Iliev nedavno je poručio da crno-beli žele da dovedu beka Čukaričkog Filipa Stojkovića i Sejdua Sumu iz Slovana iz Bratilsave.

– Prelazni rok traje do polovine februara i sve je moguće do tada. Moj deo posla vezan je za teren i fokusiran sam samo na treninge i sporovođenje plana rada, objasnio je Tomić.

Do sada je u Humsku stiglo pet novih igrača – Bojan Šaranov, Marko Jovanović, Everton Luiz, Nemanja Mihajlović i Sedrik Gogua.

0
0

11 Komentara

  1. Zvezdin dug moze samo veci da bude jer ce partizan opet igrati normalno i standardno evropa a zvezda nece slazem se sa komentarom da ce pre partizan da osvoji ligu sampiona nego sto ce zvezda prvi put da udje u to takmicenje .Isto mislim i za zvezdine sanse da se plasira u ligu evrope zasto zbog koeficienta jer trunutno i cukaricki i vojvodina koji imaju smesan koeficient imaju ipak bolji od zvezde .To znaci da ako kojim cudom zvezda dodje do treceg kla kvalifikacija za ligu sampiona to je cekaju timovi tipa salke,bajer,dortmund,valensija,everton,sevilja…i za ligu evrope je ista sitvacija pa srecno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Projection (Psychological) – An unconscious self-defence mechanism characterised by a person unconsciously attributing their own issues onto someone or something else as a form of delusion and denial.

    Evo, ovo gore za prijatelja koji se potpisao sa „loop“., nešto iz phijatrijske prakse. Znači da nije nepoznato ponašanje nauci, a da fenomen ima i naziv, govori nam to da je u stvari prilično čest. Naime, pripisvajući drugima svoje probleme, nedostatke i strahove nesvesno „projektujemo“ svoje psihičko stanje, a sve kao mentalni odbrambeni mehanizam.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako sam uspeo da te nateram da pises komentar duzi od gorskog vijenca onda je jasno kao dan ko je kome izazvao psihicke probleme.A obzirom da se tako razumes u tu problematiku verovatno si tezak slucaj.Ziv ti meni bio sto god

      0
      0
      Odgovori
  3. Ala radi bankomat u nemanjinoj.Dovode kao na traci inostrana pojacanja.Prilicno dobro za klub koji je 30 milki u minusu…

    0
    0
    Odgovori
      • Ne duguju 14 već 10 miliona a kad stignu ootraživanja biće između 6-7, dok cigosi duguju mnogo više nego što se u javnosti plasira.

        0
        0
        Odgovori
      • Sampion 2016.duguje 36 milionaa komsija mali 14 plus 3 Banatu,koje ne zeli ni da pomene.Krajem godine ce otprilike biti podjednak dug.Kad sampion udje u LS i posleprvog kruga proda par igraca.

        0
        0
        Odgovori
        • LŠ ćete videti u Beogradu kada mi ponovo budemo igrali to takmičenje. Realno, trenutno je Partizan bliži osvajanju LŠ nego vi kvalifikovanju za istu.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter