3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REPREZENTATIVAC JEDNE OD NAJBOLJIH REPREZENTACIJA SVETA U ZVEZDI: Leo oblači crveno-belo?! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.16 u 11:14

Zvezdi predstoje evroizazovi, otud stručni štab radi sve kako bi ojačao najtanju poziciju u ekipi.

U Crvenoj zvezdi su svesni da im je neophodno pojačanje u zadnjoj liniji tima, kako bi bili konkurenti za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. 

Jedno od potencijalnih pojačanja jeste štoper Kruzeira, Leandro Renan, poznat kao Leo. Stameni štoper, rođen 1988. godine, nastupao je za Gremio, zatim je sezonu proveo u Palmeirasu, odakle je 2010. došao u Kruzeiro, za koji je skupio 116 mečeva. 

(Izvor : Youtube/A.R.F SPORTS Oficial)

Prednost Lea jeste to što mu nije strana ni pozicija desnog beka, koju je relativno često igrao u Kruzeiru. Isto tako, zanimljivo je da je 2008. godine bio pozvan u reprezentaciju Brazila.

Svakako, komandant odbrane Kruzeira, koji više nije u planovima Vanderleja Luksemburga, Zvezdi bi doneo ono što joj je preko potrebno – čvrstinu u zadnjoj liniji i sigurnost pred golom.

0
0

3 Komentara

  1. zvezdi slede evroizazovi pa strucni stab ( ljudi u io kok zvezde ) obezbedjuju vrlo skupe igrace … a DUGOVI, DUGOVI … sve veci … dok se prihodi obezbedjuju preko spanskih serija i koncerata … dok narod gleda slusa i cuti BAKOMAT uredno radi … pa koliko juce naslov o besparici u zvezdi … nemaju para da plare igracima za kontrolu krvi … koja sica od para ?! … ALI … dobro doje za sazaljevanje. vec sledeci naslov : portugalac stigao na pripreme ( pri tome slaga i popljuva srbe i Srbiju … ), sto znaci da su dugovanja isplacena odmah. zar klub koji DUZAN BOGU I NARODU … kupuju ovog , onog igraca … ne zna se ko je od koga skuplji … pored skupih stranaca koji su vec u zvezdi. koliko se sve… medijski radi … da se rad BANKOMATA sakrije-prikrije … ovo neko naziva evroizazovom …??? mozda je u pravu ako se UEFA umesa i zapita sta to vlast u i oko zvezdi i radi … jedino odgovor i opravdanje ih spasiti moze da idu izbori …

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo pakosni,dug ne raste vec je smanjen za ono 62 na 38 miliona!Drugo,od Liverpula lezu pare i dug ide na 32 miliona od kojih nas ni za jedan evro ne pritezu tako da smo bar do jeseni mirni!Trece,ne plasimo se mi UEFA jer mi smo svoju kaznu odbolovali a posto vama nisu oduzeli poslednjih 6 titula zbog mesanja politike(Dacic,Ruzic,Tadic,Dodik,Karadzic & co.) o nama sigurno i ne pomisljaju!A sto se tice bankimata,e to je u stvari zvezda bila za drzavu i to jos od 90-ih pa do dana danasnjeg!Ojadili nas glodari na vrhu drzave!E sad mora nesto i da se vrati a vi kukajte jer vas kraj je blizu a mislili ste da nikad nece doci!ZVEZDO GAZI IH SVE!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Cuo sam da je ovaj fudbaler imao dve povrede kolena, malo mi je to rizicno uzeti takvog fudbalera! Zar nine bolje zadrzati malog Jovanovica sa Lukovicem a uzeti is cukarickog Filipa Stojkovica jer mislim da nam je ubedljivo najtanja desna strana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter