4
Domaći fudbal

Foto. facebook Vukašin Jovanović

VRLO PRIMAMLJIVO: Ovo je zvanična ponuda za Vukašina Jovanovića

Objavljeno: 10.01.16 u 23:54

Bilo je nagađanja, a sada je poznata zvanična ponuda koja je na stolu čelnika Crvene zvezde za Vukašina Jovanovića.

Više nije tajna, karte su otvorene – Bordo je ozbiljno zagrizao za Zvezdinog svetskog šampiona, Vukašina Jovanovića, za čije je dovođenje spreman da izdvoji značajna sredstva.

Kako saznaje i prenosi ArenaSport, u Ljutice Bogdana je stigla ponuda vredna 2,5 miliona evra, a uz to se nudi i 20 posto od naredne prodaje. Kada se ova uporedi sa prethodnom ponudom od 1,5 miliona evra, ovo je i više nego primamljivo za čelnike Zvezde koji su sada u velikoj dilemi.

Vili Sanjol je već iskazao svoje veliko interesovanje i impresije o Vukašinu Jovanoviću, a ova ponuda je navodno, poslednja. Dakle, više od toga Bordo neće ponuditi, a sada ostaje pitanje hoće li je crveno-beli i prihvatiti.

0
0

4 Komentara

  1. Ako je ovo tacno, samo lud covek moze ovakvu ponudu da ne prihvati, na ovaj nacin se klub cupa iz dugova, znacajna srestva bar 1milion uloziti u omladinsku skolu i to je resenje da Zvezda stane na noge, 2,5miliona i 20% od sledeceg transvera su ogromna srearva za igraca odbrane pa neka je i on omladinski reprezentativac….PRIHVATAJ PONUDU JOS KOLIKO SADA

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je ovo tacno prihvatiti odmah da se ne predomisle ! Vule je dobar decko i zvezdas ali ne dao bog da nam on bude stoper u kvalifikacijama za LS jer je kiksara.Sto je i normalno jer je njegova pozicija zadnji vezni.A,u drustvu Grujica,La Taleka,Donalda nema teorije da igra !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter