8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOTOVO: Partizan prodao svetskog šampiona i to za mali novac

Objavljeno: 10.01.16 u 15:49

Prilično je prometno ove zime u Humskoj, igrači dolaze i odlaze, a jedan od onih koji već može da pakuje kofere je mladi reprezentativac Srbije Ivan Šaponjić.

Kako je izjavio za Večernje novosti sportski direktor Partizana Ivica Iliev data je dozvola da se završi transfer mladog napadača u Benfiku.

– Trener Tomić i ja smo dali dozvolu da se obavi transfer i sada je sve na generalnom direktoru koji bi trebalo da precizira detalje. To je naša zajednička odluka i dalje se nismo više bavili pitanjem Ivanovog odlaska u Benfiku, jer to nije naš deo posla. Ukoliko je to zvanična informacija želim mu svaku sreću, rekao je Iliev.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pričalo se da bi transfer trebalo da iznosi tri miliona evra, ali po rečima Ilieva to nije tačno odnosno crno-beli će inkasirati polovinu te sume uz mogućnost da Šaponjić i prolećni deo sezone provede na pozajmici u prvaku Srbije.

Kako prenose Novosti Šaponjić će tokom naredne nedelje prvo proći lekarske preglede u Lisabonu nakon čega će potpisati višegodišnji ugovor sa „orlovima“.

Pričitajte i koliko novca je Partizan odbio za transfer Andrije Živkovića.

0
0

8 Komentara

  1. mozeli neko da mi kaze imali kakav procenat partizan od sledece prodaje ako ima i ako je on veci od 39% to je dobra prodaja

    0
    0
    Odgovori
  2. Uopšte nije mali novac,ako se uporedi njegov kvalitet.Dečko je prilično limitiran i samo su ga novinari naduvali a da je drugačije,igrao bi standardnije a ne na kašičicu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ма то су лопови, који глобе овај народ, продају нашу децу светске прваке за шаку евра, уместо да та деца остану у клубу и за њих узме се добар новац, који су у клубу због њиховог интереса, не да воле као ми Партизан.

    0
    0
    Odgovori
  4. Uprava Partizana najavljuje remont,novu krv koja će kao da pokrene tim..a otpušta najbolje igrače,dovodi (mada sve još uvek na priči) bombe od pojačanja a to su u suštini neprovereni igrači sve dok ne istrče na teren.Čak i ako budu dobri,otpuste 3 najbolja dovedu 3 dobra..šta su dobili? Kakva je tu računica? Partizan ima diletantsku upravu.Ponašaju se kao Piksi u Zvezdi.Kad je rasprodao najbolje igrače a doveo “’bomba“ zamene koje su posle upropastile klub finansijski.

    0
    0
    Odgovori
  5. Dali nesto mozete da saoostite kokretno sve rekla kazala od neimenova og izvora od puzdanog izvora i sta god objavite ovi demantuju i to ne samo vi ko vas to radi idaje vam kazne informacije ..sto se tice saponjica ne treba nesto pisebno zaliti jer u buducoj formaciji on nece igrati vise je pistala spanska sapunica oki zivkovica ide neide ma daj da to nek presece i zdeavo pogresilo se u proslosti sa oanticem i zivkovicem i cao to su trebali biti kapitalci da nam vrate ceo dug od toga nena nista i okrenuti se novimizazovima treba dovesti l.stopers ofanzivnog veznog i naoadaca z.v.je doveden i to je to od nasih igraca divesti ivanica i zdravo ima nasih mkadih oa neka se radi.

    0
    0
    Odgovori
  6. U ovakvoj formi (ocajnoj) ne vredi ni milion evra, a kamoli 3 miliona, prodajte ga ako imate sansu i uzmite te pare, napravicete dobar posao

    0
    0
    Odgovori
  7. Prometno nema sta.Odlaze grujic,jovanovic,saponjic,zivkovic,a dolaze rage iz inostranstva.A vi se i dalje prepucavajte izmedju sebe oko broja titula,kupljenih i prodatih,oko nastanka klubova,kako sta…Kad i jedni i drugi uzmemo govnj… motku i rasteramo bagru iz oba kluba i sa obe tribine mozemo da ocekujemo nesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter