3
Domaći fudbal

MILIONI PRED VRATIMA: Zvezda bi mogla da ostane bez jednog defanzivca?

Objavljeno: 09.01.16 u 09:56

Crvena zvezda bi posle Marka Grujića u narednih sedam dana mogla da ostane i bez još jednog „zlatnog orlića“.

Odbrana Bordoa se raspada i hitno je potrebna sveža krv da se „požar ugasi“. Izbor je pao na defanzivca Crvene zvezde Vukašina Jovanovića. Mladi štoper spada u red talentovanijih evropskih igrača, te ne čudi što su Francuzi izabrali baš njega. Ipak, ono što je za crveno-bele veliki problem, trener Vili Sanjol želi „zlatnog orlića“ što pre na stadionu „Šban Delma“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako MocartSport saznaje Francuzi su spremni da plate odmah po potpisivanju ugovora 1,5 miliona evra. Odluka je na Zvezdi koja se finansijski koliko-toliko stabilizovala prodajom Marka Grujića u Liverpul za šest miliona evra. Miodrag Grof Božović je poručio da igrači koji su imali ključnu ulogu u jesenjoj tituli neće napustiti Beograd, ali… Jovanović jeste bio standardan, ali je pozicija štopera dobro pokrivena u „Ljutice Bogdana“, pošto su tu Savo Pavićević, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić (čeka se ponuda) i Mamadu Mbođ. Takođe, pregovara se sa pojačanjem iz Argentine, a najveći kamen spoticanja je za sada novac, koji bi Crvena zvezda dobila prodajom popularnog „Vuleta“.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter