3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PREDVIĐANI BARSELONA I MANČESTER, ZVALI GA ‘SRPSKI NEDVED’: Završio u Domžalama… (FOTO)

Objavljeno: 05.01.16 u 13:20

Plavokosi vezista u Sloveniji oživljava karijeru.

Filip Janković, dečak kom su predviđali blistavu karijeru, od vanserijskog talenta dospeo je u grupu „netragom nestali nakon odlaska“.

Naime, najmlađi debitant u istoriji Crvene zvezde u evrotakmičenjima, i momak koji je bio deo šampionske reprezentacije sa Novog Zelanda, potpisao je ugovor sa slovenačkim Domžalama. 

Ako mu nešto daje nadu i pravo na optimizam, to je činjenica da je upravo iz Domžala Nemanja Maksimović započeo krčenje svog evro-puta.  Filipu Jankoviću talenat nije sporan, ali pitanje je da li će uspeti da sa leđa otrese epitet „večnog talenta“ i konačno, nakon tri godine stagnacije posle odlaska iz Zvezde u Parmu, te pozajmice Kataniji, pokaže da svi oni superlativi nisu bili slučajnost.

Janković se obavezao na dvogodišnju vernost. Došao je kao slobodan igrač. 

0
0

3 Komentara

  1. Zaista je vise dosadno komentarisati njegovu turbulentnu karijeru koju je inace sam izabrao, do duse uz maminu pomoc.

    0
    0
    Odgovori
  2. Glupo je vise komentarisati ovo.Mogu samo reci jedno.Talentovani klinci(ne samo fudbalski)imate primer jankovica,pantica,radonjica,a imate i primere grujica,zivkovica…Pa birajte!Vasa je stvar.Svakako i Zveza i Partizan ce postojati i posle vas…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter