Kako stoje stvari, prva pojačanja za ekipu Crvene zvezde mogla bi u najkraćem vremenskom periodu da se pojave na stadionu “Rajko Mitić”.

Prema informacijama Sportskog žurnala, velika želja trenera Miodraga Božovića, francuski internacionalac Damijen La Talek, inače vezista Mordvovije, nalazi se u poodmakloj fazi pregovora sa beogradskim klubom. 


Međutim, priča oko potencijalnog dolaska bivšeg mladog reprezentativca Francuske nije novina, pošto se o njegovom dolasku spekulisalo već neko vreme.

Ipak, priča oko dolaska mladog reprezentativca Argentne, 23-godišnjeg štopera Leandrea Martina Gonzalesa Pireza, svakako, jeste. 

Reč je o 184 centimetara visokom defanzivcu koji igra na poziciji štopera i koji je karijeru počeo u slavnoj River Plati a koji je prošle godine igrao u Tigresu.  Gonzales Pirez je već pokušavao da uplovi u evropske fudbalske vode pošto je bio u Gentu, ali se u Belgiji nije najbolje snašao.

Ipak, ono što “bode oči” jeste cena argentinskog defanzivca koja je, prema Transfermarketu, čak 1.2 miliona evra. Prihod za angažman ove dvojice igrača, nadaju se čelnici kluba iz Ljutice Bogdana, stići će od prodaje Marka Grujića.