24
Domaći fudbal

STIŽU POJAČANJA: Francuz na korak od Zvezde, na pomolu i ‘bomba’, mladi reprezentativac Argentine na pragu stadiona ‘Rajko Mitić’!

Objavljeno: 03.01.16 u 09:52

Kako stoje stvari, prva pojačanja za ekipu Crvene zvezde mogla bi u najkraćem vremenskom periodu da se pojave na stadionu „Rajko Mitić“.

Prema informacijama Sportskog žurnala, velika želja trenera Miodraga Božovića, francuski internacionalac Damijen La Talek, inače vezista Mordvovije, nalazi se u poodmakloj fazi pregovora sa beogradskim klubom. 

Međutim, priča oko potencijalnog dolaska bivšeg mladog reprezentativca Francuske nije novina, pošto se o njegovom dolasku spekulisalo već neko vreme.

Ipak, priča oko dolaska mladog reprezentativca Argentne, 23-godišnjeg štopera Leandrea Martina Gonzalesa Pireza, svakako, jeste. 

Reč je o 184 centimetara visokom defanzivcu koji igra na poziciji štopera i koji je karijeru počeo u slavnoj River Plati a koji je prošle godine igrao u Tigresu.  Gonzales Pirez je već pokušavao da uplovi u evropske fudbalske vode pošto je bio u Gentu, ali se u Belgiji nije najbolje snašao.

Ipak, ono što „bode oči“ jeste cena argentinskog defanzivca koja je, prema Transfermarketu, čak 1.2 miliona evra. Prihod za angažman ove dvojice igrača, nadaju se čelnici kluba iz Ljutice Bogdana, stići će od prodaje Marka Grujića.

 

0
0

24 Komentara

  1. E bas nam treba stoper i to dva najmanje.
    Ako se oslonimo na Lukovica i Jovanovica pa i Petkovica, naje…i smo ga.
    Lukovic zna a nemoze, Jovanovic moze a nezna, a Petkovic ni jedno ni drugo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada je stoper u pitanju, pre bi se moglo govoriti o 184cm „niskom“ fudbaleru. Ne trebaju nam stoperi, imamo ih dovoljno. Treba nam zamena za Gruju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Terza se opasno kocka! Ako se ne udje u LS sledi raspad sistema. Ovo mogu pozdravljati samo klasicni kockari,a ne pravi navijaci i simpatizeri kluba. Nisam Delija,a nisam ni Grobar!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne da se kocka, nego bi ovo dovelo samo do rasta duga. Klub nema prihode, a oni stvaraju ogromne rashode. Mada mislim da je ovo samo prazna prica, kao i o ona dva Rumuna u Partizanu.

      0
      0
      Odgovori
  4. FSS da im blokira doklazak pojacanja, a uefa izbaci iz evrope, zvezdi treba katanac a ne pojacanja, jer su toliko duzni da je steta pustiti ih da duguju jos vise, propada zvezda,propada, i sve vise propada, raspasce se ovaj tim uveliko uskoro, sve je veoma moguce pa i to,pozdrav,

    0
    0
    Odgovori
    • Samo se nadaj!!! I nastavi da citas nase vesti, kod vas nema ama bas nista pametno! Usput, drzi se one vase „partizane plati meeeeeee“, i veruj da nikoga bas ne zanima tvoje „misljenje“ jer baljezgas gluposti iz ljubomore i velike mrznje!

      0
      0
      Odgovori
  5. Samo dovodi!Da do kraja poduplamo prednost u odnosu na malog komsiju!To sto vi kazete da zavaravaju narod,mozda se vi zavaravate,grobari.A mi smo prezadovoljni,vi ste u kanalu,pa boli,normalno da boli.Rastrtili smo vas ove sezone!

    0
    0
    Odgovori
  6. sta ovde ima da se komentarise … kad sportski novinari i mediji … nista ne pitaju … narod je odavno na sve ovo oguglao … ljudi u i oko zvezde su sa tim racunali … pa juce objavise : da za plate nemaju … tako iz dana u dan : MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA, PLJACKA NA TERENU I VAN NJEGA … moze im se kad su stavljeni mimo svakog zakona. kako stvari stoje mediji tu i takvu zvezdu u svemu podrzavaju. dobro, dok to narod izdrzava … da od njega prave budale i ludake … bice tako. bas ce biti interesantno da se vidi dokle ce ovo da traje …

    0
    0
    Odgovori
  7. ..Sta ce „pojacanja“ klubu koji je duzan, javno priznatog duga od 50 000 000 evra..??!! .. Da bi se jos vise stvarao i povecao dug i „provizija“ aboliranoj „odlazecoj“ upravi.. .!. XXAAXXAA .!. ..Ajde lepo naturalizovani, put pod noge u maticu vam Tursku, pa tamo od erdogana „ubirajte“ harac iz budzeta, a nash ostavite na miru, potreban je Srpskoj deci, raseljenim licima s’ KiM, trudnicama i bolesnim…… !!! FK Bankomat i KK Ugaseni od DV .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Sad ce go#nar do koske da komentarise kako bankomat radi, pominjace Vucica… Hahahahaha!!! -26 a bice i jos veci minus!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Samosmeh gov.ar sa daske, gov.ar do koske će verovatno da promeni nadimak u penzos ili neki drugi pa će da smara, umesto da se pozabavi u svom dvorištu. Komentariše neki put i tamo ali se ne smeje samom sebi. Još ga nema, verovatno čisti sneg ispred zgrade ako uopšte zna kako se lopata drži ili je otišao da kupi sebi terapiju. Problem je to kada se samom sebi smeje i kada mnogo obraća pažnju na vesti iz suprotnog tabora. Ima debeo problem čim se toliko opterećuje vestima iz suprotnog tabora.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter