22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUPIO GROBARE ZA SVA VREMENA: Ivan Tomić odlučio da otera omraženog igrača!

Objavljeno: 30.12.15 u 11:13

Novi strateg Partizana Ivan Tomić, bez dileme, i pre prvog zvaničnog meča na klupi kluba iz Humske ušunjaće se u srca navijača crno-belih.

Razlog je vrlo jednostavan: novi strateg aktuelnog šampiona Srbije ne računa na dosadašnjeg zamenika kapitena, Stefana Babovića, koji će dobiti kartu u jednom pravcu iz Humske ulice.

A kao što je poznato, Stefan Babović nije jedan od omiljenih među navijačima crno-belih koji mnogo toga zameraju iskusnom vezisti.

Kako prenosi Sport, Babović je nameravao i sam da ode iz kluba, a čelnici Partizana rešeni su da mu izađu u susret i daju mu odrešene ruke i čiste papire.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema navodima ovog lista, u utorak mu je trener Ivan Tomić saopštio da može da potraži novi klub.
Pred ekipom je velika reorganizacija posle katastrofalne jeseni, a Stefan Babović se ne uklapa u viziju novog stratega.

Babović će biti drugi igrač koji će ove zime napustiti Humsku pošto je ranije postalo izvesno da Tomić ne računa ni na Petra Grbića koji je takođe precrtan.

Sa druge strane, iskusnom vezisti ovo je bio treći mandat u Humskoj. U prvom je igrao od 2004. do 2006. godine, potom od 2012. do 2014, dok je treći povratak usledio 2015, nakon dve sezone provedene u Voždovcu.

0
0

22 Komentara

  1. A,sa kojom levom nogom je tukao penal protiv cuke levom ili desnom-levom…xaxaxaxaxa…Vucic omadjiao gol…xaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori
  2. I ja volim Partizan i grobar sam do koske i sigurno bi ostavio srce na terenu ali to ne znaci da treba da igram u voljenom klubu jer nemam kvalitet

    0
    0
    Odgovori
  3. i mene babinjo ponekad iznervira ali decko voli partizan i ko vama daje pravo da terate ljude iz svetinje koji je ovo igrac vec da je oteran?

    0
    0
    Odgovori
  4. Gospodine Tomicu jos nisi ni seo na klupu a uprava ti vec odredjuje ko je visak,vidi se da ces se puno pitati oko sastava u nastavku sezone.Sam Babovic je prvo najavio da zeli da napusti klub a onda su se pojavili ljudi iz uprave sa pricom kako nije potreban da bi ispali bitni.Idi Stefane tamo gde ces biti cenjen i postovan,a gospodo koja ste u klubu i vrtite se u krug zapitajte se gde vam je kvalitet omladinske skole,dovodite igrace iz Pazara,Bosne…

    0
    0
    Odgovori
  5. Sva čast na potezu!!!! Vreme je bilo da se skloni iz ekipe. Može on da voli Partizan koliko hoće,ali dečko ne zna da igra!!! Kao šestar,samo se vrti u krug i izgleda da nije naučio da treba lopta da ide napred,a ne pozadi!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Za Grbica i nekako ali Babovic je odavno morao da ode. Jeste se borio ali toliko je zadrzavao loptu, usporavao napade da je pravo cudo sto smo i ovoliko golova dali. Ocigledno je da je morao igrati po necijoj direktivi a ne sto je bilo korisno za ekipu…

    0
    0
    Odgovori
  7. Kakvi ste vi indijanci u Partizanu. Voleli ga ili ne Babovic je vas najbolji igrac trenutno i bez njega cete biti jos losiji. Svako ko se iole razume u fudbal zna da sam u pravu. Napred Zvezdo tebe volim ja…

    0
    0
    Odgovori
  8. To Tomicu samo napred ima tu jos ‘igraca ‘koji trebaju uz babinja, samo sto ova trojica koji su dosli nisu ‘bombe’…njih jos cekamo

    0
    0
    Odgovori
  9. „iskusni strucnjak„je oterao Grbica po direktivi njegovih nalogodavaca iz vladajuce stranke.Dve leve kopacke mu nikada nece oprostiti.

    0
    0
    Odgovori
  10. Kakav je ovo naslov?Vi novinari ste čudo.
    A Kupiće nas kad dovede nekog da valja.
    Baboviću možete pljunuti pod prozor

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter