8
Domaći fudbal

NA MARAKANU STIGLO PISMO IZ REALA: Pisao lično Perez (FOTO)

Objavljeno: 28.12.15 u 16:14

Zvezdi stigao odgovor iz Real Madrida, ali ne u vezi sa igračem, već je nešto drugo po sredi. Naime, rukovodstvo FK Zvezda kontaktiralo je Real Madrid u želji da unapredi članstvo i sistem funkcionisanja, kao i da dobije savete od najtrofejnijeg kluba na svetu.

Odgovor je stigao direktno od predsednika kraljevskog kluba Florentina Peresa:

-Real Madrid je sportska asocijacija i kao takva u vlasništvu je 92.000 svojih članova. Bord direktora se bira kroz direktno glasanje svih članova svake četiri godine i njegov rad nadgleda i Skupština kluba od 2000 članova koju čine i biraju članovi. Real Madrid je imao čast da bude proglašen sa svetskog lidera među sportskim klubovima u smislu obrtnih sredstava i to se dešava već 11. godinu u nizu. Naš godišnji izveštaj je primer primene ovih principa u rukovodstvu kluba – navodi se u pismu Peresa, koje je dostavljeno predsedniku Svetozaru Mijailoviću.

Foto: FKCRVENAZVEZDA
Foto: FKCRVENAZVEZDA

 

Prvi čovek Reala ističe da je ponosan što sa Crvenom zvezdom deli članstvo u Evropskoj asocijaciji klubova, a tu se brane principi fer-pleja, dobrog upravljanja i transparentnog rada.

 -Nadam se da će vam ove informacije biti od koristi i koristim ovu priliku da vam pošaljem tople pozdrave – zaključuje se u dopisu.

0
0

8 Komentara

  1. pisali po Srbiji, pisali po regionu, pisali po evropi (spanija, engleska i koje kuda…) iz sveta od koje kuda.. svi nesto pisu…stvarajuci maglu i bacajuci prasinu oko stadiona „rajko mitica“ da se NE vidi uticaj vlasti i rad BANKOMATA. evropa i svet sve znaju… sta je sa zvezdom…kao i u poslednje 4 godine…sa zvezdinim DUGOVIMA, UPLATAMA – ISPLATAMA, nacinu FINANSIRANJA i UPRAVLJANJEM zvezdom…ovo ima za cilj: da se UEFA i FIFA izmanipulisu i stvori lazna slika o nekakvoj zvezdi koju svi postuju…ALI… u UEFI i FIFI sede ljudi kojima magla i prasina koja se dize…da se stvari drugacije vide …NE IDE…najbitniji deo pisma za domacu upotrebu…se odnosi na (rad BANKOMATA) asocijaciju klubova koji insistiraju na postovanju FER – PLEJA…transparentnosti… toga u zvezdi od osnivanja NEMA a u ove poslednje 4 godine taj termin FER – PLEJ je zabranjen…FER – PLEJ se najbolje ispoljava kroz: OTIMANJE TITULE, NAMESTANJA REZULTATATA I REKORDA…OTPLATU DUGOVA…klub koji je DUZAN BOGU I NARODU (zvezda ), pita i trazi saradnju sa klubom (realom) koji funkcionise u drzavi koja se po svemu razlikuje od Srbije…klub ( real ) koji je organizovan na drugim principima i posluje kao kako posluje…ALI…NE kao sto to radi zvezda uz pomoc vlasti i medija. DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMESNO…od magle i prasine bacene u oci narodu u Srbiji .

    0
    0
    Odgovori
    • Penzioner – sahista ili hranitelj golubova na Kalemegdanu…veruj mi ove tvoje anegdote niko ne cita…dzabe ih piskaras… Idi citaj vesti svog kluba koji se gasi…i pusti ljubomoru! Budi musko!

      0
      0
      Odgovori
      • Sergio, odkud znas da su anegdote … kad ih NE citas ?! a jos je bolja tvoja tvrdnja da ih niko NE cita … dzabe ih piskaras … odkud toliko (-) minusa ??? svaki zvezdas lici jedan na drugpoga i svi ( cast izuzetcima ) se po : LAZIMA , PREVARAMA … PREPOZNAJU .

        0
        0
        Odgovori
        • Matori, figurativno …. Kada vidim da ima 100 redova, veruj da sam procitao 3 reda i vec me smorilo…sve isto vrtis u krug! Zaista nisam citao dalje… Kazem ti, prestani samo da mrzis Zvezdu, i videces da ce ti biti bolje! Ja tvoj klub nisam mrzeo ni kad ste otimali titule, gepekovali sudije, otimali nama Vujanica, Stanojevica, Tomasevica! Moglo vam se! Sad mi gazimo, i moze nam se…ali ja tvoj klub i dalje ne mrzim… A Zvezdu jos vise volim! Probaj to da razumes… Svako dobro!

          0
          0
    • Ti to mislish na svoj maleni klub??? Na svoj mali partizan??? Pa kako vas nije sramota da izjavljujete ovako neshto??? Nije vam smetalo kad ste 10 godina otimali titule i dobijali pare iz budzeta RS i unazadjivali srpski fudbal, i sport u celini, i sad kad je slavina zavrnuta, nishta vam ne valja??? Ljubomora i kompleksi ce vas unishtiti, a vec unishtavaju!!! Kad pochnete da gledate u svoje dvorishte i, tad ce vam mozda i svanuti!!! Sli samo MOZDA

      0
      0
      Odgovori
    • Mogli su da pitaju JSD PartizaИ kako je to na -26!!! Kad im ta informacija bude trebala, mozda ce vas i kontaktirati… Hahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter