0
Evropske lige

VELIKI PLANOVI: Žoze Murinjo između selektorske klupe Engleske i Mančester junajteda

Objavljeno: 27.12.15 u 11:50

Doskorašnji šef struke Čelsija, Žoze Murinjo, navodno želi da preuzme selektorsku klupu fudbalske reprezentacije Englske.

Kako prenose ostrvski mediji, želja Portugalca je da na klupi „Gordih albiona“ zameni sadašnjeg slektora Roja Hodžsona i to tek nakon Evropskog prvenstva naredne godine.

Portugalski stručnjak je posle katastrofalnog početka sezone sa ekipom Čelsija, sa kojom je prošle sezone osvojio šampionsku titulu, dobio otkaz. 

Nije dugo trebalo, a prve spekulacije o tome gde će Murinjo nastaviti karijeru su krenule da se množe brzinom svetlosti. Mnogi ga povezuju sa odlaskom u Mančester junajted pošto Luj Van Gal takođe beleži loše rezultate.

Sam Murinjo ne krije da bi rado preuzeo klupu Junajteda, ali uprava „Crvenih đavola“ i dalje veća oko ove opcije jer nije sigurna da li bi trebalo da uruči otkaz holandskom stručnjaku.

Ukoliko Van Gal ostane na čelu tima sa Old Traforda, Murinjo bi lako mogao da završi na klupi Engleske i pokuša da Kejna, Barklija, Sterlinga i ostale mlade zvezde dovede do nekog velikog trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter