6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ KUPUJE U BIVŠEM KLUBU: Voša odvodi krilnog igrača crveno-belih?

Objavljeno: 27.12.15 u 10:52

Kako stoje stvari, novosadski klub Vojvodina zainteresovan je za kupovinu igrača Crvene zvezde.

Naime, prema informacijama Sportskog žurnala, novosadski crveno-beli želeli bi da sa stadiona „Rajko Mitić“ na stadion „Karađorđe“ presele 24-godišnjeg Nenada Gavrića.

Nenad Lalatović naovdno želi da trenira Nenada Gavrića i u trećem različitom klubu pošto su njih dvojica zajedno radili i  u Napretku i u Crvenoj zvezdi. Kako stvari stoje, ima indicija da bi krilni napadač Crvene zvezde mogao da se preseli i u Vojvodinu.

Ofanzivac Zvzede koji nije u prvom planu u timu u Ljutice Bogdana ali uprkos tome u Superligi je visoko kotiran, a Lalatoviću smatra da bi u njemu dobio igrača koji bi mogao da pomogne za prolećne obaveze kluba iz „srpske Atine“.

Posoa je ipak na tankom ledu zbog hapšenja prvog čoveka VojvodineZorana Šćepanovića, ali i u novim okolnostima Vojvodina mora da traži adekvatna pojačanja.

Prostor za Gavrićev dolazak otvara prelazak Aleksandra Stanisavljevića u grčki Asteras, ali i pored interesovanja Vojvodine prva opcija za bivšeg igrača Napretka i Mačve predstavlja selidba u inostranstvo, prenosi Žurnal.

0
0

6 Komentara

  1. Nemoguće da je Šćepanović uhapšen, pa on je predsednik zajednice prvoligaška, osim što je predsednik Vojvodine, pa još sa Terzićem poslovni partner u domaćoj ligi. Džajićeva deca… Nemoguće, verovatno je greška u pitanju, ne bi oni takve kadrove birali, pa još ih i dirali, ma sigurno će ih abolirati…

    0
    0
    Odgovori
  2. Posto si ih doveo na Marakanu,iz samo tebi poznatih razloga,zamolio bih te da pokupis i njega i Cvetkovica i da ih sklonis iz svetinje.

    0
    0
    Odgovori
  3. A s’ kojim novcima, kada je glavni finansijer uhapsen, kao sto ce i cela odlazeca „uprava“ s’ MRAKane uskore !!! .!. XXAAXXAA .!. Sve abolirani i go krimos u crveno-belim dresovima !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ako bi krenulo tim putem,prvo vi vasa odlazeca uprava bila na tapetu,kao i one koje su bile pre ove jer ste tokom celokupnog postojanja a pogotovo zadnjih 25 godina,imali najkriminalnije ljude u upravi.Sad ste vratili i najveceg prevaranta i muljatora u istoriji naseg fudbala,za predsednika kluba.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter