11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PODRŽAVA TRANSFER: Lalatović podgreva nadu Partizanu oko Mirka Ivanića

Objavljeno: 26.12.15 u 22:12

Trener Vojvodine nije istog stava kao i rukovodstvo Novosađana, koje je odbilo ponudu Partizana od 1,4 miliona evra za Mirka Ivanića.

Partizan je nekoliko puta pokušavao da dovede jednog od najboljih igrača u Superligi Mirka Ivanića, ali nisu pomagale ni višemilionske ponude od strane crno-belih.

Krajem letnjeg prelaznog roka Vojvodina je odbila ponudu od čak dva miliona evra, dok je danas glatko vraćena ponuda i od 1,4 miliona evra. Deluje da je stav ‘lala’ jasan, ali trener Nenad Lalatović misli malo drugačije.

– Interes kluba koji živi od prodaje igrača je dobar transfer – kaže Lalatović. – Kako Uprava i Ivanić odluče, ja to podržavam. Oni znaju šta je najbolje. Mislim da Ivanić više želi u inostranstvo, ali kada je reč o dobrom ugovoru i ponudi… – rekao je Nenad Lalatović, a prenose ‘Novosti’.

Lalatović je dodao i to da nema problem sa prodajom igrača u tabor rivala, ako je transfer zaista dobar za klub. O Ivaniću ima samo reči hvale.

– Mnogo ga cenim kao igrača i mladog čoveka. Ubedljivo je najbolji fudbaler na toj poziciji u ligi. Da li bi pojačao rivala ili… ne bih se upuštao u te komentare da me ne shvate pogrešno. Trener sam i radiću s onim što je na raspolaganju da ostvarimo cilj. Sve ostalo su pitanja za Ivanića i Upravu – istakao je Lalatović.

0
0

11 Komentara

  1. Firmas,čitaš li šta pišeš ? Partizan ima najjbolju i najjkvalitetniju omladinsku školu ako si zaboravio slučajno. Za Ivanića da budu zadovoljni ako dobiju i 1.000.000 evra,ne vredi ni 500.000. Šta pa ti pričaš ?! Svakakve sam se gluposti na čitao tako da za mene ovo nije ništa novo. Firmas,ne piši gluposti,ne piši ono što ne znaš,to ti je moj savet.

    0
    0
    Odgovori
  2. Farmas,čitaš li šta pišeš ? Partizan ima najjbolju i najjkvalitetniju omladinsku školu ako si zaboravio slučajno. Za Ivanića da budu zadovoljni ako dobiju i 1.000.000 evra,ne vredi ni 500.000. Šta pa ti pričaš ?! Svakakve sam se gluposti na čitao tako da za mene ovo nije ništa novo. Farmas,ne piši gluposti,ne piši ono što ne znaš,to ti je moj savet.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ivanic je mozda samo malo bolji fudbaler u ovoj nasoj ligi ali nije igrac koji ce doneti neku razliku u Evropi tako da on i nije potreban Partizanu pogoto ne za tolike pare Partizan treba da dovede za te pare 2-3 jaka stranca i da gura svoje klince

    0
    0
    Odgovori
  4. Nenade mi smo uz tebe znamo da ti prete da pustis Ivanica…NE BOJSE a partizan nek plati 4 miliona pa nek ode Ivanic…Nije njima Vosa kriva sto nemaju kvalitetnu omladinsku skolu i sto nemaju kvalitetne igrace…Kvalitet kosta i mora da se plati a ne za dzabe, 1.400.000 je malo to bi bilo isto kao kad bi mi silili partizan da za 1.000.000 uzmemo Zivkovica, Abubakara i jos dva igraca. NE BI BILO LEPO!

    0
    0
    Odgovori
  5. Vidi ovog smesnog klinca sto se prestavlja kao penzioner kako sad lupa, u proslom prelaznom roku je lupao da je Ivanic grobar a sad kad treba da se plati 2,5 miliona njemu ne valja Ivanic jer je naviko da otima i da se lazno prestavlja

    0
    0
    Odgovori
  6. Lalatovic NE SME da kaze NE jer ce i njega da hapse…inace Ivanic vredi 3 miliona al partizan putem pretnji i ucena ce da ga otme za sicu

    0
    0
    Odgovori
  7. lalatovicu, ivanic nije potreban partizanu … pogotovu za tu sumu para … neka ON ostane u novom sadu ili ode u zvezdu na DODJEM TI …

    0
    0
    Odgovori
  8. Igra,igrarija, igrica Grobarskog zeta, stipu Lale te pricice za malu decu ili izrentirane koji se ko dalebu primaju na spin doktora iz fabrike za limenkeeee..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter