0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLAZE U TOPLIJE KRAJEVE: Vojvodina ide na pripreme u Tursku

Objavljeno: 23.12.15 u 19:11

Pripreme za drugi deo sezone fudbaleri Vojvodine obaviće u turskom Beleku, u Antalijskoj regiji, od 26. januara do devetog februara 2016. godine.

Iako je prvi deo sezone tek nedavno završen, u fudbalskom klubu Vojvodina već uveliko traje priprema plana i programa rada tokom zimske pauze, kako bi Vošini fudbaleri i na proleće nastavili u ritmu u kojem su završili jesenji deo prvenstva.

Crveno-beli će biti na zimskom odmoru do 10. januara, za kada je zakazano medicinsko testiranje, a dan kasnije fudbaleri će se okupiti u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku. Pripreme za drugi deo sezone biće obavljene u turskom gradu Beleku, u Antalijskoj regiji, i to u periodu između 26. januara i devetog februara 2016. godine.

Vošina ekspedicija biće smeštena u luksuznom hotelu “Su Sesi” sa pet zvezdica, a tokom boravka u Turskoj odigraće i šest prijateljskih utakmica. Za sada su poznati samo termini mečeva: 28. i 31. januar i treći, četvrti, sedmi i osmi februar. Tokom boravka Vojvodine u Beleku, u istom mestu boraviće još tridesetak drugih ekipa, među kojima su i Zorja Lugansk (Ukrajina), Admira (Austrija), Brno (Češka), Lokomotiva Plovdiv (Bugarska), Sigma Olomouc (Češka), Bohemijans (Češka), Domžale (Slovenija), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Černomorec (Ukrajina), Odenze (Danska), Astana (Kazahstan) itd, pa će i rivali “stare dame” tokom priprema uskoro biti poznati.

Po povratku u Novi Sad, fudbaleri Vojvodine imaće i generalnu probu 13. februara, a protivnik za ovaj meč još uvek se traži.

Moguće je da će još pre odlaska u Tursku fudbaleri Vojvodine otići na nedelju dana bazičnih priprema u Sloveniju, ali tu odluku uprava kluba i šef stručnog štaba tek treba da donesu, u zavisnosti od vremenskih uslova koji budu vladali u Novom Sadu narednog meseca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter