0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

ODIGRAJ SRCEM: Potpuno drugačiji novogodišnji spot fudbalera Vojvodine (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.15 u 16:12

U sklopu kampanje “Odigraj srcem”, koja ima za cilj da pomogne humanitarnim organizacijama i svima kojima je pomoć potrebna, fudbaleri Vojvodine učestvovali su u snimanju novogodišnjeg spota za 2016. godinu. 

U želji da predstojeće praznike učini srećnim i radosnim za što veći broj naših sugrađana, posebno onih najmlađih, fudbalski klub Vojvodina odlučio je da pokrene kampanju “Odigraj srcem”, koja će se odvijati tokom čitave 2016. godine.

Fudbaleri Vojvodine već su podržali akciju prikupljanja pomoći za bolesne i napuštene životinje u saradnji sa udruženjem za zaštitu životinja “SPANS” iz Novog Sada, a sada su na redu nove akcije.

– Naš klub je odlučio da sav prihod od prodaje zvaničnih klupskih kalendara za 2016. godinu prosledi za pomoć Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, Domu za decu ometenu u razvoju iz Veternika, Gerontološkom zavodu koji brine o beskućnicima Novog Sada i Dnevnom boravku za decu koja boluju od cerebralne paralize “Suncokret” iz Novog Sada – saopšteno je na sajtu kluba.

Cena kalendara biće 300 dinara, a svako ko kupi kalendar ujedno će dobiti ulaznicu za prvenstveni meč između Vojvodine i Spartaka na “Karađorđu”, u prvom kolu prolećne polusezone.

Kalendari će biti pušteni u prodaju u ponedeljak, 28. decembra, a prodavaće se u prostorijama kompanije “Gigstix” u Pariskom magazinu u Novom Sadu (adresa Kralja Aleksandra 12, radno vreme od 9 do 19:30, subotom od 10 do 15), kao i u prostorijama medijskog pokrovitelja ove kampanje Radija 021 (adresa Svetozara Miletića 45, radno vreme od 8 do 23, petkom i subotom od 8 do 1).

Tokom fotografisanja za novi kalendar, fudbaleri Voše su okitili jelku, stavivši plavu zvezdu na vrh, a kako je sve izgledalo, pogledajte i sami…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter